• Update - Voorlopige Team Indeling Seizoen 2016-2017

    Naar aanleiding van de plaatsing van de voorlopige indelingen op de site op 25 mei zijn er een aantal verschuivingen. Er zijn kinderen die stoppen met korfbal, maar er zijn ook nieuwe kinderen bij gekomen. Zodoende zijn er al een aantal wijzigingen in de voorlopige teamindelingen. Wat ook gewijzigd is zijn de trainers die zijn verwerkt in het overzicht

    Met een aantal trainers zijn we nog in overleg, zij zijn aan het kijken of ze voldoende tijd vrij kunnen maken en de uitdaging aan willen gaan. Het vraagt wel veel tijd daarom zijn we ook erg blij met de trainers die al hebben toegezegd. Dank daar voor!

    Door het toewijzen van de trainers, zijn ook een aantal trainingstijden en dagen gewijzigd. Dit om te voorkomen dat sommige trainers alle avonden van de week op het veld aanwezig moeten zijn. Wij hopen dat dit niet te veel problemen zal opleveren, wij konden niet eerder dan vandaag de wijzigingen doorgeven omdat we van veel factoren afhankelijk zijn.

    De teams die nu nog zonder trainer staan, krijgen de komende week wel al trainen om je teamgenoten te leren kennen. De B3 en B4 zullen samen trainen. Kom daarom ook vooral naar het veld zodat de groepsapps opgestart kunnen worden! Bij enkele teams draait de groepsapp al op volle toeren, zo kan het zijn dat de trainers al hebben aangegeven dat de training op een ander moment zal zijn. Wat er onderling besproken is, is leidend.

    De teamindelingen zoals ze nu op de site staan zijn nog steeds voorlopig, er gaan de komende maand nog veel nieuwe kinderen kennis maken met ZKV de Meervogels naar aanleiding van het succesvolle schoolkorfbaltoernooi en ook hen willen we de kans geven om lid te worden van onze leuke club.

    Vanaf deze week tot 30 juni wordt er in de nieuwe samenstellingen getraind:

    Vanaf maandag 22 augustus starten de trainingen voor volgend seizoen weer, het trainingsschema zal via de site bekend gemaakt worden. Begin augustus zal er een definitieve indeling op de website komen, inclusief de trainers die nu nog niet zijn ingevuld.

    Indien er nog vragen zijn, kunt u altijd een berichtje sturen.

    Namens de TCAP,

    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator

    Esther.tesselaar@zkdemeervogels.nl

     

    Teamindeling