• Wedstrijdverslag Refleks D1 - Meervogels D1

• De tweede wedstrijd van het seizoen, moesten we uit bij Refleks in Rijswijk. Ella, Nikki, Renske, Sjors, Ryan, Justin, Sidney en Tess, Timon stond reserve. De trainers zijn Esther en Sanne, maar Sanne was er niet, daarom was Peter mee gegaan.

Voor de wedstrijd hadden wij eerst overleg met je vak, de vakken waren Justin, Sjors, Renske en Tess, en het andere vak was Nikki, Ella, Ryan en Sidney. Justin, Sjors, Renske en Tess begonnen in de aanval

De wedstrijd begon om 14:30. al snel stond het 2-0. Refleks had nog een vrije worp en een strafworp gemist. We ruilden van vakken. We hadden wel veel kansen, maar we waren te gehaast aan het aanvallen. Voor de rust werd het zelfs 4-0. De bal wilde niet in de korf, we hadden wel 13 kansen maar het lukte niet om te scoren.

In de rust gaven Esther en Peter ons tips. De tweede helft gingen we meteen veel beter van start. Al snel werd het 4-1. Vervolgens werd het 4-2 vanuit een vrije bal. Snel daarna kregen we nog een vrije worp en werd het zelfs 4-3. Met nog twaalf en een halve minuut te gaan leek het 4-4 te worden, maar werd ons doelpunt afgekeurd en scoorde Refleks 5-3, en werd het zelfs 6-3. Timon speelde nog even mee voor Sidney, maar uit eindelijk bleef het 6-3

Het was wel een leuke en spannende wedstrijd.