• GEZOCHT: Jury voorzitters, schotklok bedieners & scorebord bedieners

    Vanaf het nieuwe zaalseizoen wordt ook in de A-overgangsklasse gebruik gemaakt van de schotklok. Dat betekent dus dat de wedstrijden van onze B1, A1 & S1 worden gespeeld met schotklok. Een extra belasting van onze opgeleide jurytafel-leden.

     

    U begrijpt het natuurlijk al: wij zijn op zoek naar mensen die deze functies willen vervullen!
    De taak van jury voorzitter is echt leuk. Je vormt de spil tussen het arbitrale duo, de schotklok bediener, de omroeper (bij S1) en de tijdwaarnemer. Verder is het (tijdelijk) hebben van een neutrale instelling en het vertegenwoordigen van diverse belangen een pré.


    De taak van schotklok en scorebord bediener klinkt misschien minder uitdagend maar is zeker net zo belangrijk. Is jullie belangstelling gewekt?
    Meld je dan aan bij: esther.tesselaar@zkvdemeervogels.nl

    Het KNKV organiseert op woensdagavond 12 oktober van 19.30 tot 21.30 uur een cursus bij Achilles in Den Haag. Wij zouden hier als vereniging graag enthousiaste juryleden naar toe sturen zodat zij straks volledig opgeleid zijn om het belangrijke werk van de jurytafel uit te voeren. Hier zijn kosten aan verbonden die wij als vereniging voor onze rekening zullen nemen.

    Wij hopen dat er binnen de Meervogels voldoende mensen zijn die hierop spontaan zullen reageren. Want het is toch hartstikke leuk om dergelijke topwedstrijden van dichtbij mee te maken??

    Daarbij is het ook zo dat de juryleden voldoen aan de gestelde verenigingsdiensten, dus wanneer je minimaal 6 keer plaats neemt aan de jurytafel hoef je geen wedstrijden te fluiten.
    Ik wacht jullie reacties in spanning af!

    Met sportieve groet,

    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator ZKV de Meervogels