• Interview Lars Blommers Fluxility - sponsor F1 - F2

    Sponsors zijn een belangrijk onderdeel van iedere vereniging. Daarom maar eens een sponsor het hemd van het lijf vragen over het hoe en waarom van de sponsoring.

    Deze keer Lars Blommers van de F1 - F2

     

    Wat is de connectie met De Meervogels?

    Mijn vrouw heeft er vroeger gespeeld. Ik heb haar ontmoet op een familiedag van de Meervogels 16 jaar geleden. Tegenwoordig spelen mijn dochter van 6 (in de F1) en mijn jongste zoon van 4 (bij de Kangeroes) bij de Meervogels.

    Wat heeft je doen besluiten om sponsor te worden?

    Als je de kans hebt om de club van je kinderen te sponsoren dan moet je dat zeker doen.

    Vertel eens wat meer over Fluxility en o.a. de businessclubapp voor alle sponsoren

    Fluxility is een full-service internetbureau. Met een team van 15 man maken wij websites en apps. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en werken met plezier voor honderden regionale bedrijven en organisaties.

    Tijdens het ontwikkelen van vele maatwerk-apps kwamen wij op het idee om een app te maken die het wij-gevoel versterkt. Dit is de Businessclub App. De gebruikers van de app worden door pushberichten op de hoogte gehouden van nieuws en evenementen. Door het smoelenboek heb je snel de gegevens van de andere leden van de club bij de hand.

    Hoelang bestaat het bedrijf?

    Fluxility is in 2005 opgericht door een programmeur een designer en een econoom.

    Wat is de doelgroep?

    Organisaties die een professionele uitstraling willen hebben op internet. Ook organisaties die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren met behulp van apps zijn bij ons aan het juiste adres.

    Waar willen jullie (eventueel) naar doorgroeien?

    Wij vinden het belangrijk om met een klein team (maximaal 20 medewerkers) nauw contact te blijven houden met onze klanten. Op dit moment is Fluxility reeds de grootste website- en appbouwer binnen Zoetermeer. Dit willen wij graag blijven. Daarnaast zouden wij het leuk vinden als alle businessclubs van Nederland met onze BusinessClub App gaan werken.

    Wat heb je zelf met sport?

    Zelf speel ik al bijna mijn hele leven voetbal. Ik vind het belangrijk en leuk om een teamsport te doen. Daarnaast is het erg leuk om te zien hoeveel lol m’n kinderen beleven aan sporten.

    Wat kan je eventuele potentiƫle sponsors meegeven waarom het goed is een team te sponsoren?

    Sponsoring van een sportclub zal niet direct klandizie opleveren. Je moet het doen om de club en de kinderen te steunen. De naamsbekendheid die dit oplevert kan uiteindelijk leiden tot nieuwe klanten. Sponsoring zorgt voor maatschappelijke betrokkenheid wat een positieve uitstraling oplevert voor je bedrijf waar ook de medewerkers binnen het bedrijf trots op zijn.

    Wil je nog wat kwijt aan een ieder die dit interview leest?

    Help de Meervogels aan meer sponsorgeld. Voor elke website en app die wij verkopen door een lead van een Meervogel sponsort Fluxility een extra bedrag aan de vereniging.

    Eric Plugge