• Z-H cup S.C. Twist - MV Dennis in tweestrijd

    Meervogels 1 doet voor het eerst mee met de Zuid Holland Cup en treft in de 1e ronde S.C.Twist. Nou is het toevallig zo dat de trainer van onze E1 - Dennis van der Lubbe - bij S.C. Twist speelt. Laten we hem eens een paar vragen stellen om te weten te komen wat we kunnen verwachten.

    S.C. Twist een vereniging die Meervogels niet echt bekend in de oren klinkt. Wat kan je over S.C.Twist vertellen?

    S.C. Twist is een club uit Vlaardingen die d.m.v een fusie met twee korfbal verenigingen ( Spirit en Oranje Nassau) en een handbalvereniging zo'n twee jaar geleden is ontstaan. Dit nieuwe seizoen zijn de leden van KV Vlaardingen erbij gekomen en is die vereniging opgeheven. Mede hierdoor is er een brede selectie ontstaan die het momenteel heel goed doen. Het eerste team staat 1e in de tweede klasse en het tweede team staat 1e in de derde klasse.

     In welk team speel je zelf?

    Ik speel momenteel in het 4e van S.C. Twist met een mooie mix van mensen uit 3 verenigingen, voor mij is het alleen wel gebleken dat het spelen daar moeilijk te combineren is met het trainen en coachen van de E1 van de Meervogels, dus moet ik goed gaan nadenken wat ik volgend seizoen ga doen..

     Wat was je reactie toen je van de loting hoorde?

    Toen ik hoorde  van de loting was ik bij mijn club om te trainen, en ik heb het gelijk in de groep gegooid. De meesten vonden het wel een mooie affiche en ik dacht alleen maar voor wie moet ik nou juichen haha..

    Wat kan Meervogels verwachten als ze aantreden tegen S.C. Twist 1 ?

    Ik denk dat de Meervogels een jong en gemotiveerd team kan verwachten die zich niet snel gewonnen zal geven. Vorig jaar verrasten ze ook een team uit een hogere klasse, dus wees gewaarschuwd.

    Waag je je aan een voorspelling?

    Wat die voorspelling betreft, zal de Meervogels uiteindelijk wel aan het kortste eind trekken en er met de winst vandoor gaan. Laten we zeggen dat het 15 - 21 voor de Meervogels word !

    Misschien tot dan!

     

    Eric Plugge