• Rondje langs de velden van het Bestuur

    De afgelopen drie weken heeft het bestuur op zaterdagen met diverse ouders van kinderen uit de jeugdploegen van gedachten gewisseld over de plannen die de vereniging heeft voor de komende jaren. Daarnaast heeft het bestuur een presentatie (lees hier) gegeven over de belangrijkste punten uit het algemeen beleidsplan, het Korfbal Technisch BeleidsPlan (KTBP), Vereniging Arbitrage Plan (VAP) en de Verenigingsdiensten. Met name voor de veranderingen voor de ouders en de verenigingsdiensten is uitvoerig de tijd genomen.

    Doel van deze bijeenkomst was om bij gesproken te worden over zaken als "waar staat de vereniging op dit moment?", "wat gaan we de komende jaren doen?", "wat kan u van ons verwachten en wat kunt u voor ons betekenen?". Leuke bijkomstigheid is dat uit deze sessies drie ouders en een oma voort zijn gekomen , die afgelopen woensdag de cursus Jury voorzitter van de KNKV hebben gevolgd. Zij kunnen de vereniging het komend zaalseizoen al helpen met het bemensen van de jurytafel!

    Zo zijn er nog tal van vacatures binnen de vereniging waarbij je korfbaltechnische ervaring  nodig hebt, maar ook waar dit absoluut geen must voor is. Ook zijn er vacatures (lees hier) die maar een paar uur per week kosten. Kijk dus even of je het leuk vindt en laat het de bestuursleden of commissieleden even weten.

    We hebben het plezierig gevonden om in korte tijd de afgelopen weken de dialoog met de ouders te voeren. Ook omdat voor hen voor geldt: "Presteren met plezier in korfbal".