• Zaalseizoen 2016-2017

    Deze week hebben we van het KNKV het voorlopige zaalprogramma ontvangen, de data van de wedstrijden staan zo goed als vast maar iedere club mag schuiven in zijn thuis programma. Dit betekend dat het programma dat momenteel al zichtbaar is op de website onder teams, nog niet klopt. Er zullen steeds wijzigingen ingevoerd worden, waar andere clubs weer op reageren waardoor er weer gewijzigd zal worden.

    Tot 24 oktober 23.59 uur heeft iedere vereniging om te wijzigen, de verwachting is dat vlak daarna het KNKV het definitieve programma vrij geeft. Vooralsnog dus nog even geduld.

    Ook geduld ten aanzien van het zaal trainingsschema.
    Omdat een aantal teams te vroeg moesten beginnen met trainen, zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. Dit heeft effect op eerder gemaakte afspraken waardoor we nu alles goed op een rijtje moeten zetten. De wijzigingen hebben namelijk weer effect op trainers die zelf ook nog trainen. We hebben er bewust voor gekozen om pas een schema te plaatsen waar nog minimaal in geschoven zou worden zodat iedereen echt weet wanneer hij/zij gaat trainen. Wij vragen uw begrip en nog een beetje geduld en we hopen het schema in de week na de herfstvakantie te publiceren.

    Namens het bestuur,

    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator