• Simpel/Meervogels werkt aan goed scheidsrechterkorps

    Als je als vereniging een groeiambitie hebt, dan moet je ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. Vroeger was er dan een zeer talentvol persoon die zei "da's logisch". Ik stel voor, anno 2017 waar het om arbitrage gaat, dat te vervangen door "dat is Simpel". Wij van ZKV De Meervogels zien Arbitrage als onderdeel van het totale verenigingsbeleid. Wij stimuleren dat iedereen het normaal, en vooral leuk, gaat vinden om een wedstrijd te fluiten en begeleiden de persoonlijke groei van (jeugdige) scheidsrechters. En Simpel.nl sponsort dat; dat is Simpel!

    Afgelopen zaterdag hadden we een feestje. Om 10.00 uur hebben we de jeugdige scheidsrechters zonder opgave van reden naar de Veur gelokt. Vanzelfsprekend wilde ze allemaal weten waarom ze waren uitgenodigd, maar dat werd handig nog even geheim gehouden. Onder het genot van een drankje en een appelflap en/of oliebol gemaakt door Tim Borger, de penningmeester himself, reikte Esther Tesselaar, Korfbal coördinator, de eerste scheidsrechtershirts uit. Maaike Schrijver, Käthe Duijvestijn, Tim Valkenburg en Rudi Speckens waren de gelukkige scheidsrechters in opleiding. Marith Loorbach genoot nog van een wintersportvakantie en ontvangt het shirt deze week. En dat alles gaat onder de goede en enthousiaste begeleiding van Stephan Kerrebijn.

    Mocht je nu denken: "dit wil ik ook!", scheidsrechters begeleiden of fluiten en begeleid worden, laat het Stephan, Esther of mij dan even weten... Wij staan je graag te woord en gaan graag ook met jou aan de slag. Dat is Simpel.

  •