• TOP TC weer bezet

    Na de personele verschuivingen bestond de TOP TC, verantwoordelijk voor S1, S2, A1 & A2, alleen nog uit ondergetekende. Frank was doorgeschoven naar de TCAP, Tom werd voorzitter, Patrick werd hoofdtrainer en Monique deed een stapje terug.

    En zo is er vanaf het begin van het seizoen gezocht naar vers bloed voor de TOP TC, zodat we gezamenlijk aan de slag kunnen gaan met het beleidsplan dat werd goedgekeurd tijdens de ALV. En om te zorgen dat de uitgesproken ambities de komende jaren gehaald kunnen worden.

    Daarom ben ik erg blij dat onlangs Rob Siemer en Dennis Gaemers bereid zijn gevonden om zitting te nemen in de TOP TC.
    Rob heeft een lange carrière als korfballer maar ook als trainer/coach. Dit jaar een sabbatical als trainer maar wel actief als speler van Meervogels 9 en aan de slag als praktijkbegeleider voor de KT2 cursisten.
     
    Dennis heeft net een nieuwe kruisband gekregen en staat zodoende dit seizoen sowieso niet meer binnen de lijnen. Is voor de meeste bekend als speler van Meervogels 1, maar helpt nu ook mee met de aansluiting van de B1 naar A1 naar de selectie d.m.v. ondersteuning aan de trainers. Beide heren zorgen dus voor de gewenste ervaring binnen de TOP TC en kennen de vereniging door en door.

    Rob zal met name betrokken zijn bij de senioren selectie, waarbij Dennis zijn focus op de A-selectie heeft.

    Namens het bestuur,
    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator