• Beëindiging functie voorzitter Tom Duijvestijn

    Helaas is er de afgelopen periode een groeiend verschil van inzicht ontstaan binnen het bestuur over de wijze waarop de, door alle bestuursleden gedragen en gesteunde ambities en doelstellingen, voor onze club geïmplementeerd moeten worden. Ondanks intensieve gesprekken en inzet vanuit alle betrokkenen bleek het niet haalbaar om ontstane verschilpunten weg te nemen en weer met een voldoende goed gevoel als bestuursteam door te gaan. Tom Duijvestijn heeft daarop, in het belang van ZKV De Meervogels, besloten om per direct zijn functie als voorzitter en bestuurslid neer te leggen.

     

    Op dit moment worden de activiteiten die Tom in portefeuille had verzameld en overgenomen. Uiteraard doen we dit samen met Tom, en zo secuur en compleet mogelijk.  Mocht er echter een punt zijn wat blijft liggen, geef dan een signaal per mail naar het bestuur zodat we het kunnen oppakken.

    Op korte termijn zullen opvolging en formeel benodigde stappen aangegeven worden zodra dat binnen bestuur afgestemd is.

     

    Namens volledig bestuur,

     

    Tom Duijvestijn, Tosca den Hertog, Esther Tesselaar, Esther Duijvestijn, Feike Hoekema, Tim Borger

     

     

    Als eerste wil ik Tom namens mijzelf, bestuur en de vereniging bedanken voor al zijn inzet en goed werk voor de club. Daarnaast blijft Tom een altijd welkome vriend binnen onze vereniging.

    Ik roep alle leden, vrijwilligers en betrokkenen op om in deze periode gezamenlijk een stap extra te zetten voor onze club, en daarmee de inzet en ambities waarmee Tom de kar trok te waarderen en, ieder voor zijn deel binnen de Meervogels, over te nemen.

     

    Tim Borger