• Eerste geslaagden Cursus Korfbaltrainer 2

    Vol trots kan ik namens TC’s en bestuur mededelen dat afgelopen vrijdagavond de eerste groep (er volgen er nog 2) zijn KT2 diploma in ontvangst mocht nemen.

  • De korfbaltrainer 2 cursus is dit jaar gestart in 3 groepen met in totaal 30 deelnemers variërend van startende trainer/coaches tot ervaren rotten.

    Dit is 1 van de uitgangspunten in het Korfbal Technisch beleidsplan,

    met als doel om de Meervogels trainers te versterken in het gene wat ze doen maar ook om naar 1 lijn in de (jeugd) opleiding van Meervogels te groeien.

    De organiserende credits gaan naar Tom Duijvestijn die iedere cursist aan een praktijk begeleider heeft gekoppeld om zo te zorgen dat de huiswerk- en praktijk opdrachten werden beoordeeld. Daarnaast heeft hij in goed overleg met Jacqueline Dubbeldam docente van het KNKV gezorgd voor de facilitaire invulling van cursusavonden in de kantine maar ook in de zaal als de avond daar om vroeg.

    Uiteraard ook een extra bedankje richting de praktijkbegeleiders en KT2 docenten voor hun tijd als observator en voor het geven van feedback om deze trainer/coaches beter te maken.
    Te weten: Jacqueline Dubbeldam, Martijn van der Wees, Arjan Maltha, Rob Siemer, Patrick den Hertog, Monique Obdeijn, Frank vd Voort, Tom Duijvestijn, Michiel de Jong en Kirsten de Leeuw

    Op maandagavond 10 april volgt de uitreiking van de diploma’s voor de andere 2 groepen, uiteraard volgt daar ook een bericht van op de site.

    Alle geslaagden van harte gefeliciteerd en veel succes op het trainingsveld en langs de lijn!

    Namens het bestuur,

    Esther Tesselaar

    Technisch Coördinator