• Pluim voor Scheidsrechters

    Waar zouden we zijn zonder scheidsrechters, beoordelaar en jury-tafel?

    Dat zou ten eerste betekenen dat er geen wedstrijd gespeeld kan worden, maar dat zou ook een heel hoge boete vanwege de rompregeling van het KNKV opleveren!

    De Meervogels heeft dankzij onze scheidsrechters (Peter Schrijver, Stephan Kerrebijn, Tim Valkenburg, Rudi Speckens, Rene van Leeuwen, Arjan Keus, Peter van Putten en Maurice v Leeuwen), maar ook door onze beoordelaar (Gea Verhage) de jurytafel leden (Maurice v Leeuwen, Hans Elings, Gea Verhage, Tosca den Hertog, Marga Peters, Rene van Leeuwen,
    Nick Borger, Imre Husen, Paul Kuiper, Shurendy Gerardus, Wendy Vroedsteijn en Esther Tesselaar) plus alle vrijwilligers (die op het laatste moment niet door de bond opgevulde wedstrijden floten) het in de zaal verplichte aantal te fluiten/ beoordelen wedstrijden gehaald.

    Sterker?? we moesten 84 wedstrijden begeleiden in de zaal en hebben het totaal van 95 gehaald. Dit betekent dat de boete van het KNKV wordt omgezet naar een bonus!!

    Vooral de scheidsrechters verdienen een extra pluim, zij hebben in meerdere weekenden twee wedstrijden gefloten??!!

    Voor de veldwedstrijden staan we op dit moment op moment nog in de min, maar dat is ook omdat het seizoen nog niet voorbij is, dus wij hebben er alle vertrouwen dat we het verplichte aantal van 82 wedstrijden zullen gaan halen.

    Maar via deze weg een extra pluim voor deze groep vrijwilligers!
    Bedankt, klasse gedaan!!!

    Namens het bestuur,

    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator