• JUBILEUMWEEKEND

    Nog even en het jubileumweekend gaat van start! Inmiddels is de inschrijvingstermijn gesloten en worden de laatste puntjes op de i gezet.

    Alle kampeerders worden vrijdag 16 juni om 18.30 uur op het veld verwacht om de tenten op te zetten. Er zijn meer kinderen dan slaapplaatsen, dus kijk ajb nog even op  zolder of vraag aan de buurvrouw een tent te leen.  Laat het via jubileumzkv@gmail.nl weten als het echt niet lukt een tent te regelen! Wat breng je mee? Luchtbed, slaapzak, handdoek, schone kleren en toiletartikelen. De kleedkamers zijn open om je op te frissen.

    I.v.m. een grote trouwerij bij 2BHome en de opening van de racingclub is het verstandig  om zaterdag 17 juni zoveel mogelijk op de fiets te komen om parkeerproblemen te voorkomen!

    Na het ontbijt kunnen de kinderen die niet meedoen aan de familiedag worden opgehaald tussen 9.00 en 9.30 uur. Om 10.15 uur worden de deelnemers aan de familiedag verwacht zodat we om 10.30 uur met een gezamenlijke warming-up kunnen beginnen. Rond 12.30 uur is er een lunchpauze, met onder andere tosti’s en broodjes gezond (eigen kosten). De prijsuitreiking staat gepland voor 16.00 uur. Tip: breng een handdoek en droge kleding mee, je zou zo maar nat/vies kunnen worden!  Nadat iedereen wat is bijgekomen van de inspanningen, beginnen we rond 17.00 uur met de bbq en maken we er een gezellige avond van! Nog even voor de duidelijkheid: kinderen tot en met de D (afgelopen seizoen) € 5, alle anderen € 10.

    En zondag 18 juni gaan we gewoon weer verder: het duoschottoernooi begint om 12.30 uur, dus kom op tijd! Vanaf 11.30 uur is het veld open.

    Zijn er nog vragen? Stel ze via jubileumzkv@gmail.com of spreek één van ons aan op het veld.

    Tot 16, 17 en 18 juni! Wij hebben er zin in!

    Esther D., Esther vL., Jiska, Lars, Marcel en Wilma