• Seizoen 2017-2018 staat voor de deur!

    Belangrijke info over trainingstijden, competitieplanning en verenigingsdiensten.

    De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al weer in volle gang. Dit weekend zijn de eerste Meervogels teams voorzichtig het veld weer op om helemaal klaar te zijn voor de start van de competitie begin september.

    Het voorlopige competitieschema kan nog door de verenigingen worden aangepast voor wat betreft de aanvangstijden, maar de speeldata staan zo goed als vast.  Waarschijnlijk kunnen de agenda’s gevuld worden met de definitieve speeldata rond 12 augustus. Uiteraard zullen wij hier melding van maken op de MV-site.

    Zodra het speelschema definitief is starten wij ook weer  met het indelen van de scheidsrechters want zonder scheidsrechters kan er niet gespeeld worden. Na vaststelling van het speelschema kan de kantine commissie ook  de planning voor de bardiensten opstellen  want ook daar maken vele handen licht werk.

    De trainingen zullen officieel  starten vanaf maandag 21 augustus a.s. als de basisscholen ook weer beginnen en de meeste van jullie dus weer terug van vakantie zijn. Hier vind je de link naar het trainingsschema voor de eerste helft van de veldcompetitie (tot oktober). 

    Hopelijk is het voor ieder jeugdteam gelukt (of gaat het lukken) om een teamouder te vinden om de communicatie soepel te laten verlopen. Dit is handig om de trainers/coaches te ontlasten.
    We hebben voor ieder jeugdteam op dit moment trainers en coaches staan maar kunnen altijd nog hulp gebruiken dus mocht je het leuk lijken, aarzel dan niet om je aan te melden bij de tcap@zkvdemeervogels.nl.
    Hetzelfde geldt voor scheidsrechters: vind jij het leuk om onder begeleiding liefst iedere week of anders incidenteel een wedstrijd te fluiten laat dit dan weten via scheidsrechters@zkvdemeervogels.nl

    Het fenomeen verenigingsdiensten blijft meer dan nodig want samen maken we deze mooie vereniging. Hierdoor zal iedere speler in de Junioren en Senioren een aantal uren verenigingsdiensten moeten draaien met uitzondering van trainers/coaches en kaderleden zoals op de vorige ALV besloten.
    Voorkeur voor fluiten of een bardienst kan per mail doorgegeven worden via secretaris@zkvdemeervogels.nl We zullen zo veel mogelijk rekening houden met deze wensen. En vooraf: dat lukt helaas niet altijd maar wij proberen het echt????.

    Geniet nog even van de vrije avonden en weekenden en tot snel weer op het Meervogels veld!

     

    Namens het bestuur,

    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator