• Toernooien en competitie info

    Deze week zijn alle teams weer begonnen met trainen het trainingsschema is hier te vinden.

    Voor alle jeugd teams zijn er a.s. zaterdag (26 augustus) toernooien. Een deel van de jeugd speelt bij Top in Sassenheim en een deel bij HKV/Ons Eibernest in Den Haag.

    Voor het toernooi bij HKV/OE zijn de poule-indelingen en het programma nog niet bekend, maar hier geldt dat de E en F teams in de ochtend, van 9:30 uur tot 12:45 uur, 8 ronden van 20 minuten spelen. Elke team speelt ten minste 3 wedstrijden.

    De B en C spelen 's middags, van 13:15 uur tot 16:30 uur, ook 8 ronden van 20 minuten. Elke team speelt ten minste 3 wedstrijden. Naast de korfbalwedstrijden zal er nog een aantal andere leuke sportieve activiteiten worden georganiseerd, welke precies is nog even een verrassing.
    Verzamelen en vervoer gaan via de teambegeleiders en/of coaches in onderling overleg. B3, C3, C4, E3 en F3 veel plezier en succes in Den Haag.

    Het toernooi bij Top begint om 09.30 uur het programma boekje is hier terug te vinden want er zijn teams die pas in de 2de ronde starten. Verzamelen en vervoer gaan via de teambegeleiders en/of coaches in onderling overleg.
    B1, B2, C1, C2, D1, D2, E1, E2, F1 en F2 veel plezier en succes in Sassenheim!

    Daarnaast is het competitieschema voor de veldwedstrijden tot oktober bekend, via www.korfbal.nl kun je op team zoeken.


    Wanneer je al weet dat je(kind(eren) een wedstrijd niet aanwezig zijn of bij ziekte of een blessure geef dit dan direct door aan de dames van het wedstrijdsecretariaat:
             F-teams: wedstrijdsecretariaatF@zkvdemeervogels.nl
             E-teams: wedstrijdsecretariaatE@zkvdemeervogels.nl
             D-teams: wedstrijdsecretariaatD@zkvdemeervogels.nl
             C-teams: wedstrijdsecretariaatC@zkvdemeervogels.nl
             B-teams: wedstrijdsecretariaatB@zkvdemeervogels.nl

    Sportieve groet,

    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator