• Halloweenavond

  • Halloween wordt in Nederland steeds populairder. Ook de EvenementenCommissie organiseert dit jaar een halloweenavond. In kleine groepjes worden er in de kantine spelletjes gedaan, krijgen jullie een  griezelverhaal en vervolgens ga je met je groepje een spannende griezeltocht lopen rond het terrein van Meervogels. Welke griezels zullen jullie allemaal tegen komen? Of zullen er misschien ook lieve heksen zijn die jullie iets lekkers geven.

    Op vrijdag 3 november mogen eerst de pupillen van 19.00 tot 20.15 uur komen griezelen, waarna het van 20.45 tot 22.15u de beurt is aan de B’s en C’s. De toegang is €1,00.

    Jullie zijn toch niet bang? Kom dan gezellig met je ploeggenootjes naar dit spannende evenement.  Omdat we wel graag willen weten hoeveel kinderen er komen verzoeken we jullie uiterlijk 27 oktober aan te melden via evenementen@zkvdemeervogels.nl Voor de pupillen hebben we wel wat hulp van ouders/coaches nodig, want die willen we de tocht niet alleen laten lopen. Ook ouders/coaches die willen meelopen met de pupillen kunnen zich via dit emailadres opgeven.

    Groeten van de Evenementen Commissie

    PS. We zijn nog op zoek naar een rubberbootje dat we deze avond mogen lenen. Heeft u een bootje die we mogen lenen stuur ook dan even een mailtje.