• Simpel fan van korfbal

    Actiebericht namens onze B1 sponsor Simpel

    Heb jij al gestemd voor De Leukste Korfbal Familie van Nederland? Op KORFBAL werden de 4 halve finalisten voorgesteld, middels een like op de video kan je jouw voorkeursstem geven: Familie van der Vliet van SDO (Kamerik), Familie van As van KV Huizen, Familie van Essen van Regio’72 (Vaassen) of Familie Lap van KV OWK (Oostwold).

    (Achtergrond: Elke korfbalclub heeft er wel een paar binnen de gelederen: families die al sinds jaar en dag aan de club verbonden zijn en nog altijd met ziel en zaligheid betrokken zijn. Om deze families te eren, is Simpel dit seizoen op zoek naar De Leukste Korfbal Familie van Nederland.)

    Daarnaast ook bericht over een voordeel-actie van onze sponsor: Simpel heeft op dit moment mega-interessante ‘Kingsize Deals’ lopen. Abonnementen met belminuten, sms berichten en veel data voor relatief lage maandbedragen. Zo vormt de Simpel Kingsize Deal met 125 belminuten, 1000 sms en 2 GB data voor maar € 7,50 per maand het goedkoopste Sim only abonnement voor de gemiddelde gebruiker t.o.v. alle alternatieve aanbieders!

    Met Sim only van Simpel kies je voor eenvoud en eerlijkheid. Supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. En maximale controle over je kosten. Ook belangrijk om te weten: met Simpel maak je gebruik van het als beste geteste mobiele netwerk van Nederland. De voordelen van Simpel sim-only:

    • Supersnel internet met gratis 4G
    • Controle over je kosten met het Plafond
    • Gesprekken ronden we af per seconde
    • Flexibiliteit: maandelijks gratis aanpassen
    • Simkaart geschikt voor alle toestellen
    • Levering simkaart binnen 2 werkdagen
    • Altijd inzicht in je verbruik met de Mijn Simpel-app

    En met Sim Only van Simpel kies je voor een aanbieder met een warm hart voor de korfbalsport en voor onze vereniging in het bijzonder! :-) Klik hier voor meer informatie en bestelling: https://bestel.simpel.nl/sim-only.