• Jaimy Roos keert terug bij Meervogels

    De aantrekkingskracht van een kampioenschap heeft zijn 1e vruchten afgeworpen. Jaimy Roos (25) keert terug naar de club waar hij het grootste succes van zijn loopbaan heeft behaald namelijk het winnen van AHOY in 2009 met de A1.

    Na dit succes verliet Jaimy De Meervogels maar keert, na omzwervingen bij Deetos en Die Haghe waar hij oorspronkelijk vandaan komt, dus terug naar de nieuwbakken hoofdklasser, waar hij ook weer wordt herenigd met zijn toenmalige coach Patrick den Hertog.

    In een 1e reactie geeft Jaimy aan dat hij "toch altijd een Vogel is gebleven en dat de club een belangrijk deel van zijn korfballeven was". Buiten het feit dat hij terugkeert naar De Meervogels uit sportief oogpunt is ook, zo vervolgt hij "handig in verband met mijn studie en ik ken iedereen natuurlijk nog".

    Over zijn ambitie geeft hij tenslotte aan"Nadat ik eigenlijk geen enkele reden kon bedenken om niet terug te komen wil ik  deel uitmaken van het plezier waarop De Meervogels nu speelt en de ambitie volgt dan vanzelf wel".

    Wij wensen Jaimy uiteraard heel veel spelplezier en succes bij De Meervogels, voor hem part II. Maar het moet gezegd, was het vroeger Mike de broer van Jaimy, hmmm de rollen zijn toch wat omgekeerd, lijkt het maar het is altijd leuk om je aan je "kleine" broertje op te trekken J.

    Eric Plugge