• B3 & B4 2016/2017; Toppers!

  Na 2 jaar dezelfde B3, gaat die groep naar de A en is het tijd voor een nieuwe groep kids!

  Die vinden we in de B3, net voor het begin van het seizoen komt daar de B4 bij omdat daar geen trainer/coach voor is.

  We beginnen dus met een groep van 16 kinderen en gaan zodra we kunnen trainen aan de slag met de kids.

  We merken al gauw dat er niveau verschil is, de ''ouderen'' in de groep zijn al iets verder dan de ''nieuwelingen'' uit de C.

  Het eerste veldseizoen begint met voor de B3 een poule TOP B5, VEO B2 en Velocitas B3.

  Tegen TOP blijkt niemand opgewassen en die wordt dan ook ongeslagen kampioen, onze B3 gedeeld 2e met VEO B2 (beide 6punten, ons doelsaldo is echter +10 om +4 voor VEO). Velocitas B3 eindigt onderaan met punten en een -70 doelsaldo!

  Van de B3 goede wedstrijden gezien, veelal wedstrijden met 2 á 3 doelpunten verschil gewonnen, maar ook verloren. Hier kunnen we op voortborduren in de zaal!

  Dan de B4, spelen in een poule van 7 teams en komen elk team dus maar 1x tegen. Avanti B5, Velocitas B2, ODO B2, KZ Danaïden B3, ONDO B3 en TOP B6 zijn voor hun de tegenstanders.

  Ook hier een ongeslagen kampioen (Avanti B5 met een +51 doelsaldo).

  Wij eindigen 1na laatste met ONDO B3 en TOP B6 verliest alles.

  De B4 is nog zoekende, maar die komen er wel! Goed trainen en in de zaal vlammen.

   

  In de zaal voor de B3 is 1 ding na het veld duidelijk: meedoen om het kampioenschap!

  De B3 begint met een goede thuisoverwinning op KIOS B2, die uiteindelijk kannonnenvoer blijkt te zijn voor alle tegenstanders in de poule en ze worden laatste.

  De B3 heeft na die pot maar liefst 5! uitwedstrijden en spelen eind januari pas weer een thuiswedstrijd. van die 5 winnen ze er 4 en wordt alleen de ''uit''pot tegen Phoenix B3 verloren.

  De stand wordt steeds spannender en er volgen 4 belangrijke thuiswedstrijden tegen medekampioenskandidaten Phoenix (9-6 winst), SEV B1 (11-10 winst) en Velocitas B3 (7-3 winst). Velocitas is op dat moment al kampioen met 18 punten en de B3 moet nog 1 wedstrijd tegen Excelsior B2. B3 staat op 16 punten en kan dus bij winst op Excelsior ook op 18 punten komen en dat gebeurd! Een 8-4 overwinning is er en dus  ook het kampioenschap.

  Volgens mij plakt de kleedkamer van de veur nog door alle kinderchampagne :):)

   

  Dan de B4;  Zitten in een zware poule met veel sterke tegenstanders, de B4 verliest de eerst 9 wedstrijden en er zitten uitslagen bij als: 3-12, 1-11 en 15-2. De B4 zie je groeien naarmate de competite vordert, lerende van de fouten worden ineens wedstrijden verloren met 1 á 2 doelpunten verschil en ze komen steeds dichterbij de eerste zaal overwinning. Die volgt uit bij ONDO B4 en ze komen daar met 1-5 voor om het vervolgens heel spannend af te sluiten met 7-8.

  Een laatste plek voor de B4 dus in de zaal, maar gezien het harde werken van alle spelers is dat best onterecht...

   

  Dan het 2e veldseizoen. Over de B3 is het kort maar krachtig: Ze winnen alles behalve de wedstrijden tegen kampioen Excelsior B2... jawel; dezelfde tegenstander als die in de zaal met 8-4 werdt verslagen in de kampioenspot. Excelsior wordt uiteindelijk kampioen met 2punten meer.

  De B4 laat een paar mooie wedstrijden zien en eindigen gedeeld 2e achter kampioen Tempo B4.

  2 teams, 48 wedstrijden, 23 winsten, 25 verloren, 303 goals gemaakt en 334 doelpunten tegen. Prima prestatie van alle onderstaande kids!

  Abigail, Bjomi, Jessica, Kyra, Laura, Ruben, Tycho, Yasmine, Amber, Frederike, Lotte, Nicky, Nicole, Robin, Thomas en Jasmijn;

  Jullie waren stuk voor stuk toppers. Elke week in en uit, ook tijdens sommige blessures van jullie, je team/teams supporten. 1 grote groep van kinderen die het allemaal met elkaar leuk hadden!

  Sommige van jullie stoppen volgend jaar en dat vinden wij best jammer...

  Ouders bedankt voor alle support, het lachen en de gezelligheid!

  Petra Captijn; dankjewel voor het regelen van alle invallers elke week!

  Invallers uiteraard bedankt voor het week in, week uit spelen van je eigen maar ook onze wedstrijd.

   

  We zijn 2 trotse trainers/coaches en hebben het heel erg naar ons zin gehad dit jaar!

  Nogmaals bedankt voor de biosbon, 25 juni een groot feest in de kantine voor beide teams. tot dan!

  Geniet van de vakantie en wie weet tot volgend seizoen!!

   

  Tim & Yorick