• Spelregelbewijs Senioren/A-Junioren

    Beste speler/speelster,

    Vanuit het KNKV is er al een aantal jaar de mogelijkheid  om via de website www.korfbalmasterz.nl de spelregels te leren en uiteindelijk via een examen je spelregelbewijs te halen. Via de email heb je in het verleden al de inloggevens gehad, kijk dit even na, en anders ontvang je binnenkort nieuwe inloggegevens.

    Met ingang van aankomend seizoen, 1 september 2018, wordt er van alle spelende senioren en A-junioren verwacht kennis te hebben van de geldende spelregels.

    Hiervoor is dus de website www.korfbalmasterz.nl gemaakt. Op deze site maak je in 5 niveaus testvragen en na deze 5 niveaus heb je een examen.  Alles bij elkaar zal je met 1 รก 2 uurtjes ervoor zitten het halen.

    Belangrijk om te weten is dat je dus voor 1 juli je spelregelbewijs hebt behaald. Als dit niet het geval is, heeft de KNKV besloten dat je niet speelgerechtigd bent en dus geen competitiewedstrijden mag spelen...

    Het is dus je eigen verantwoordelijkheid om hem te halen, zodat je dus gewoon je wedstrijden mag blijven spelen.

    Meervogels wil jullie hier graag bij helpen. Hoe?

    Eind mei hebben wij 2 avonden in de kantine waarbij we met meerdere scheidsrechters van Meervogels aanwezig zijn:

    • Dinsdagavond 22 mei van 20:00 tot 22:00
    • Woensdagavond 23 mei van 20:00 tot 22:00

    Op deze 2 avonden kunnen wij jullie vragen beantwoorden, helpen met activeren etc. Vergeet dus niet om een laptop/tablet mee te nemen. WiFi is aanwezig in de kantine.

    Wij willen jullie graag helpen en hopen dan ook dat jullie er allemaal mee aan de slag gaan, schroom dus niet om ons aan te spreken op het veld!!

    Groeten,

    Scheidsrechtersgroep ZKV De Meervogels;

    Arjan Keus, Tim Valkenburg, Stephan Kerrebijn, Rudi Speckens & Gea Verhaghe.