• Tom Tesselaar nieuwe trainer van de A1

    Z.K.V.  De Meervogels heeft Tom Tesselaar aangetrokken als trainer voor de A1. 

    Tom (42) heeft al eerder bij De Meervogels gewerkt, onder andere als trainer van Meervogels 2 en de A1 en hij was ook als speler actief. Als trainer van de A1 miste Tom op een haar na de promotie naar de hoofdklasse. 

    Na het vertrek bij De Meervogels heeft Tom de hoofdmacht van Maassluis onder zijn hoede genomen, vooraleer hij neerstreek bij het Waddinxveense Korbis eveneens als hoofdtrainer. In het afgelopen jaar was Tom trainer van Nieuwerkerk 2 in de reserve hoofdklasse, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. 

    Als reden voor zijn terugkeer bij De Meervogels is Tom duidelijk: “Het is leuk om leiding te geven aan een getalenteerde groep om vervolgens een gezamenlijk doel na te streven. Het is mijn taak het  team met de juiste instelling het veld in te laten gaan. Verder vind ik het belangrijk dat iedere speler/speelster in zijn/haar kracht speelt, om een zodanige winnaarsmentaliteit te creëren om mee te doen om de bovenste plekken”. 

    Tom krijgt ondersteuning van Sylvain Gfeller als teambegeleider, waarover Tom zegt:   
    “Sylvain was direct enthousiast toen ik hem vroeg om als teambegeleider te fungeren. Ik denk dat ik aan hem zeker op het vlak van alles om de wedstrijden heen, een hele goede man heb. Een flesje vullen of een shirt aangeven lijkt niet veel, maar is voor een speler heel wat waard. Daarnaast is hij als persoon vooral een goede kerel”.  

    We wensen Tom erg veel succes met deze klus en wie weet bevalt het aan beide kanten zo goed dat hij aanblijft om zoon Mauro over een x aantal jaren te kunnen begeleiden in het hoogste juniorenteam. 

     

     

     

    Eric P