• Meervogels heet per 1-8-2018 Meervogels Física

     

     

    Het bestuur van Z.K.V.  De Meervogels is verheugd te kunnen meedelen dat De Meervogels en Física een verbintenis aangaan per 1 augustus 2018.

    Gevolg is dat alle Meervogels teams vanaf 1 augustus 2018 onder de naam Meervogels Física  gaan spelen.

    Física, met filialen in Zoetermeer, Rotterdam en Nieuw Vennep, heeft niet alleen naam gemaakt als reguliere fysiotherapiepraktijk maar timmert ook flink aan de weg als het gaat om topsportrevalidatie & het behandelen van hoofdpijnklachten. Zo zijn ze onder andere nauw betrokken bij de revalidatie van Daphne Weidmann nadat zij een akelige blessure opliep aan het einde van het zaalseizoen.

    Vooralsnog is de verbintenis voor een periode van één jaar. Na deze periode zullen beide partijen de samenwerking evalueren en besluiten of en zo ja of welke manier deze wordt verlengd.

    Voor alle duidelijkheid: De Keyzer Zekerheid blijft ook het komende seizoen de hoofdsponsor van Meervogels 1 en 2.

    Z.K.V. De Meervogels bedankt Mitch Schaefer van Física voor het gestelde vertrouwen en kijkt uit naar een nauwe samenwerking. Zeker niet onbelangrijk in dezen is de belangrijke rol die Feike Hoekema heeft gespeeld in het tot stand brengen van deze verbintenis als ook bij eerdere sponsorcontracten.

    Op de foto ondertekenen voorzitter Joep Buitink en Mitch Schaefer de overeenkomst.