• Nienke Hoogeveen stapt over van Die Haghe naar MV

    Nadat we de afgelopen weken hebben bericht over de terugkomst / comeback / bezinning – en dat is uiteraard met een glimlach voordat het verkeerd begrepen wordt – van Ex Meervogelaars naar de selectie 1 / 2, nu een andere insteek.

    We stellen dit keer een nieuwelinge aan u voor en wel Nienke Hoogeveen. De 24 jarige huidige speelster van Die Haghe is begonnen bij DES uit Delft om in pupillen al de overstap te maken naar het zwart wit van Excelsior.

    In de laatste fase voor de senioren maakte Nienke de overstap naar de kanaries alwaar zij in de A1 instroomde. Nienke woont in Den Haag en is in de zomer vaak te vinden op het beachvolleybalveld en buiten dat is ze ook een fervent squashster.

    De reden voor de overstap is met name het feit dat ze het beste uit haar (korfbal)carrière wil halen en dat betekent in deze fase van haar sportieve leven het spelen op hoofdklasse niveau en die kans is bij De Meervogels aanwezig.

    Wij wensen Nienke uiteraard een mooie tijd toe bij De Meervogels en we zien haar graag binnenkort schitteren in de blauw – wit – oranje kleuren.

     

    Eric Plugge