• Trainingen B, C , D & F tot aan het jeugdkamp (6 t/m 8 juli)

    Afgelopen zaterdag was de laatste competitie ronde, we hebben er weer veel kampioenen bij maar het seizoen ’17-’18 is nu zo goed als afgelopen. Waarschijnlijk zijn er nog wat teamuitjes of andere gezelligheden om het seizoen samen af te sluiten. Deze week zal er o.a. daarom nog getraind kunnen worden in de “oude” samenstellingen, dit uiteraard in overleg met de trainers.

    Dit geeft ons nog 1 weekje om alle teams te voorzien van trainers en een planning te maken van de veld verdeling voor de teams die tot aan het kamp nog door willen trainen.
    Hou de website en Facebook in de gaten voor de indelingen met trainers en de (nieuwe) trainingsmomenten.

    Daarnaast is er a.s. zaterdag 9 juni het schoolkorfbaltoernooi bij Meervogels waarbij er ruim 400 kinderen hun wedstrijdje kunnen spelen. Iedereen die nog wil helpen kan altijd een mailtje sturen om zich aan te melden. Zowel scheidsrechters als barmedewerkers kunnen we goed gebruiken.
    Van 18:30 tot 21:00 uur is er een Disco Party met kampioenen huldiging van en voor alle D/E & F teams. Vier jij dit feestje mee?

    Op zaterdag 16 juni zijn de oefenwedstrijden met de nieuwe teams gepland bij Meervogels en Phoenix hier de link voor het programma. Afmelden voor deze wedstrijden is verplicht via tcap@zkvdemeervogels.nl

    Ook op 16 juni het duo-schot toernooi georganiseerd door de JEC, aanmelden kan via evenementen@zkvdemeervogels.nl of door je naam in te vullen op de lijsten op het prikbord.

    Namens de TCAP,
    Esther Tesselaar