• Schoolkorfbaltoernooi 2018

    Een diepe buiging voor alle vrijwilligers!

    Maandenlange voorbereidingen en dan is zo’n dag na een paar uur weer voorbij, maar wat was het een geweldige dag! De factor waar we geen invloed op hebben, het weer, was prachtig. Niet te warm, maar wel stralend. En alles waar we als organisatie wel invloed op hadden viel als een perfect plaatje in elkaar.

    Velden die er vrijdagavond al “strak” bij lagen. Sportieve teams en scholen. Goeie en voldoende scheidsrechters om de meer dan 250 wedstrijden te leiden. De wedstrijdleiding om indien nodig aanpassingen te doen in het programma. De EHBO die het niet overmatig druk heeft gehad. De kangoeroe-trainers die heel veel kinderen tot 5 jaar aan het bewegen hebben gekregen. Het kantine-personeel die zorgden voor heerlijke broodjes, tosti’s, smoothies, drankjes en ijsjes.

    Een groot team voor en achter de bar en de kraampjes en natuurlijk Nico die op tijd de dreigende tekorten wist aan te vullen. En sponsor Picnic die met een springkussen en 2 elektrische auto’s de kinderen wist te vermaken. En om de dag compleet feestelijke af te sluiten was de JEC er nog om een D/E/F disco te organiseren waar we ook veel niet Meervogels hebben gezien.

    We hebben ons als vereniging van onze beste kant laten zien en daar wil ik jong en oud die zich op deze zaterdag heeft ingezet voor bedanken. 1 team = 1 taak, we zijn geslaagd!

    Namens het bestuur en de schoolkorfbal organisatoren super bedankt!
    Esther Tesselaar
    Technisch Coördinator