• Van het bestuur - 25 juni

    Terug van weggeweest is de terugkoppeling van de bestuursvergaderingen. Nadat de korte verslagen niet meer op de website zijn verschenen, kregen we hier toch vragen over. Hier wordt uiteraard gehoor aan gegeven en vanaf nu zal er na iedere bestuursvergadering weer een korte samenvatting op de website verschijnen.

     

    Het bestuur komt ongeveer een keer in de drie weken bij elkaar om te vergaderen over de lopende zaken binnen & buiten de vereniging. Wil je een keer een onderwerp aandragen of aansluiten bij (een deel van) een vergadering, dan is dat zeker mogelijk! Spreek iemand van het bestuur aan of stuur een mailtje naar secretaris@zkvdemeervogels.nl.

     

    Het seizoen is inmiddels ten einde, dus voor het bestuur betekent dat ook even een iets rustigere periode. Tijdens de vergadering van gisteren is er teruggeblikt op een succesvol schoolkorfbaltoernooi. In de organisatie gaat ontzettend veel tijd zitten, maar levert daardoor ook weer veel nieuwe jeugdleden op die we graag verwelkomen.

     

    Maar uiteraard zijn we ook al weer met het nieuwe seizoen bezig, zo zal de promotie naar de Hoofdklasse veel organisatie gaan vergen waar we nu alvast mee gaan beginnen. Maar niet alleen op dit vlak, maar op gebied van sponsoring & social media hebben we genoeg vacatures openstaan. Dus heb je interesse, laat het zeker even weten.

     

    Ook staat de JAV voor komend seizoen gepland, dus zet woensdag 17 oktober in je agenda (19:30 uur inlopen, 20:00 uur start van de vergadering).

     

    Namens het bestuur, 
    Tosca den Hertog