• Meervogels Física zoekt coaches voor met name S8 - A2 en A3

    De TC Breedtesport is dringend op zoek naar vrijwilligers die het komende seizoen willen optreden als coach en/of trainer.

    Met name de volgende teams zijn dringend zoekend naar een enthousiaste coach die leuke en uitdagende trainingen kan verzorgen en de ploeg verder kan helpen met hun ontwikkeling als korfballer.

    En als het niet gaat om verdere ontwikkeling dan is het wel om het team als een goed geheel te laten spelen en trainen omdat een ploeg dat nu eenmaal soms nodig heeft. Het zelf regelen van trainingen of je eigen teammaatje wisselen is nu eenmaal niet het meest handige wat er is.

    Ben jij degene die we zoeken – en wellicht is het nog beter als je dit samen met iemand kan doen maar is geen verplichting – dan verzoeken wij om contact op te nemen met de volgende TC leden.

     

    Voor Z.K.V. De Meervogels Física S8 zoeken we een coach die de ploeg kan ontzorgen zodat ze weer lekker kunnen trainen en als team weer naar elkaar kunnen toegroeien. Deze enthousiaste ploeg heeft een groot “ik wil dolgraag” karakter maar zijn te veel met randzaken bezig om zorgeloos te kunnen ballen.

    Contact over trainerschap graag naar eric.plugge@zkvdemeervogels.nl

    Voor Z.K.V. De Meervogels Física - de A2 en de A3 graag richting Ruben de Jonge tcsj@zkvdemeervogels.nl;.

    De A2 is vorig jaar kampioen geworden en wil deze “winst’ in ontwikkeling graag vasthouden dus daar vooral een coach die de ploeg hierbij kan helpen alsmede klaar kan stomen voor invalbeurten in de A1 en voor het seniorenschap.

    De A3 is eveneens een enthousiaste groep waarbij het voor hun ontwikkeling en lol in het spelletje van groot belang is dat er een vaste trainer/coach (of duo dus) aanwezig is.