• MV Física 1 ontsnapt tegen Futura aan puntenverlies

  Weliswaar niet lijfelijk aanwezig – als het goed is volgende week weer – maar wel iets meegekregen.

  Na de overwinning op Die Haghe en de onnodige nederlaag tegen koploper BEP – zie het verslag van Joep vorige week – was het wel zaak om “erbij”  te blijven in een poule waar nog wel steeds alles mogelijk is.

  Een prima 1e helft zorgt ervoor dat we met een 11-5 ruststand de thee nuttigen en waarbij de ploeg die in de poule 2 punten boven ons staat niet zoveel op eigen veld te zeggen heeft.

  Daar waar we de vorige week een prima 2e helft speelden en bijna nog met een resultaat huiswaarts konden keren, daar was het nu de omgekeerde wereld. De ballen vielen niet meer en Futura kroop punt voor punt dichterbij.

  Dat en je krijgt nog een paar stippen tegen dan is het fijn dat Danny ergens nog een treffer erin weet te frummelen zodat we nog aan de goede kant van de score blijven. De punten worden – ternauwernood – meegenomen van het Stokroosveld in Den Haag (14-13) maar er heerste na afloop vooral een gevoel van opluchting.

  Buiten de blijheid van de 2 punten heeft BEP zijn 1e nederlaag geleden dus zitten we op het vinkentouw op 2 punten achterstand van de Purmerendse ploeg. Volgende week tegen Pernix – verantwoordelijk voor die 1e nederlaag – dus we zijn gewaarschuwd.

  Op naar een fraaie pot volgende week waar de punten in Zoetermeer blijven….

  Eric Plugge