• Meervogels Física 3 geeft DOS 3 pak op de broek

  Wellicht wat onderbelicht maar daarom zeker niet onbelangrijk, Meervogels / Física 3. Een mix van ervaren spelers uit de selectie 1-2, spelers die tegen de selectie 1-2 aanhikken en de elite van de jeugd gaf tegen DOS een lesje efficiency.

  Met de geslepen vossen De Korte en Westerhuis aan het roer werd de tegenstander – tot aan de wedstrijd met evenveel punten op een 4e plek - vakkundig opzij gezet met fris, frivool aanvallend en heerlijk korfbal om te zien.

  In het begin werd DOS nog even naast MV3 geduld maar dat was van korte duur. De individuele klasse, vermengd met het spelplezier wat van deze ploeg afspat was uiteindelijk goed voor een prima 24-10 overwinning.

  Natuurlijk is er nog ruimte voor verbetering maar dat zal in de komende maanden ongetwijfeld op zijn plek vallen. Tegen koploper Luno werd nog geheel onnodig nog een 6-2 voorsprong uit handen gegeven en tegen Velocitas werd ook een overwinning uit handen gegeven.

  Dit zorgt ervoor dat MV3 met nog 6 potjes te gaan op 4 punten staat van zowel Luno als Rhoda. Als echter de wedstrijd van zaterdag tegen DOS een opmaat is voor hetgeen in de laatste 6 potjes staat te gebeuren dan is alles nog mogelijk als de uitslagen van sommige potjes nog de juiste kant uitvallen.

  Dus heb je even een wedstrijdje nodig om te kijken waar een goede mix uit bestaat dan zou ik zeker aanraden om MV 3 eens te komen bekijken.  De doelstelling is duidelijk voor de zaal en dat is niets meer en minder dan het meestrijden om de bovenste plek.

  We zijn erg benieuwd waar dit toe gaat leiden en hou dan in ieder geval 24 november in de agenda vrij. In sporthal De Veur zullen niet alleen MV 1 en 2 aantreden maar ook MV 3. Zorg ervoor dat u de beste plekken in de sporthal snel reserveert….het belooft spektakel te worden.

  Een anonieme supporter van MV 3

   Deze kanjers dus