• Wedstrijden Meervogels Física 1 filmen

  Het is noodzakelijk vanuit de KNKV om wedstrijden van Meervogels Física 1 te filmen. Nu is het zo dat er vaak op de wedstrijddag nog een vrijwilliger uit het publiek gevraagd wordt om deze taak op zich te nemen.

                                                                                                                               Afbeeldingsresultaat voor video filmen

   

  Het is natuurlijk veel fijner als we vooraf al een aantal vrijwilligers hebben die zich aanmelden voor 1 of 2 wedstrijden. Nu we het definitieve zaalprogramma weten is het met zekerheid te zeggen wanneer en hoelaat deze potjes van MV 1 vastgelegd moeten worden.

  Heb je zin om dit één of meerdere keren te doen dan graag dit even melden bij onze super vrijwilliger Dick van Alderwegen. Je hekent Dick aan het olijke gezicht als hij bezig is allerhande taken voor de Meervogels uit te voeren.

  Twijfel je nog wie het is dan bij deze

  Afbeeldingsresultaat voor Dick van Alderwegen

  Of je kunt een mail sturen naar dirrukkie@hotmail.com ....alvast reuze bedankt