• MV 3 geeft visitekaartje af tegen VEO

  Zoals al in een eerder kort verslag omschreven is Meervogels Física 3 dit seizoen een team waar in de 3e klasse rekening mee gehouden gaat en moet worden.

  Het kneden was al begonnen op het veld en dat heeft geleid tot een ploeg waarbij er best wel wat verwacht mag worden in de zaalcompetitie.

  Vorige week had VEO ook al aardig uitgehaald en het is wel zo dat deze 2 ploegen een graai naar de heilige graal – lees kampioenschap – gaat doen in een poule met 7 teams waarbij er dus “maar”  12 potjes zijn om jezelf te onderscheiden van de rest.

  Met nog 7 minuten in de 1e helft was het een geruststellende 9-5 in een wedstrijd die op dat moment niet zozeer gedomineerd werd door MV 3 maar waarbij de slimmigheid hand in hand ging met het scoren op de juiste momenten.

  Beide ploegen scoren nog 1 x tot aan de rust en met een 10-6 voorsprong gaan de ploegen de kleedkamer in en dat is maar goed ook want we moeten even tot rust komen van zoveel geweld en inspanning binnen de lijnen.

  VEO weet zich op te richten in het begin van de 2e periode en komen zelfs op 11-9 maar verder laat de ploeg van Bob en Peter het niet komen en gestaagd wordt de voorsprong weer uitgebreid.

  Aan het einde een dik verdiende overwinning en staat de ploeg op een verdiende gedeelde 1e plek en ondanks dat het seizoen net pas begonnen is zijn we ook weer op 10 wedstrijden van het einde en is het belang volgende week tegen Madjoe 2 net zo groot als tegen VEO.

  Een energieke ploeg een prima mix en vooral een ploeg dat voor elkaar het vuile werk wil opknappen. We zijn benieuwd waar het toe gaat leiden maar good times ahead zou ik zeggen. Carry on the good work luitjes en staf, trots op jullie.

  Een anonieme supporter.