• In memoriam: Lid van Verdienste Henk ter Veld

  Vanmorgen bereikte het Bestuur het bericht dat ons Lid van Verdienste Henk ter Veld op 83 jarige leeftijd is overleden. Weliswaar zagen we Henk niet veel meer bij de korfbal, maar de klaverjasavonden sloeg hij zelden over.

  Henk werd 26 april 2017 als 3e Meervogel onderscheiden met het Lidmaatschap in de Orde van Oranje Nassau.

 • Een terechte waardering na jarenlang vrijwilligerswerk voor zowel de Zoetermeerse Vogelvereniging de Vogelvriend, het Contact Oud Mariniers, de Bewonerscommissie van zijn huidige onderkomen en natuurlijk als kantinebeheerder en bestuurslid van Zoetermeers Mooiste: de ZKV de Meervogels.      

  Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Jannie, dochter Corine en de zonen Erik en Arjen. Allen ooit lid van onze club. Uiteraard betrekken wij ook hun partners en (achter)kleinkinderen in onze gedachten.

  Er is gelegenheid tot condoleren op woensdag 13 februari a.s. van 18.30 tot 19.15 uur in Van Dongen Uitvaartcentrum, Bredewater 20a . De crematieplechtigheid vindt plaats op donderdag 14 februari a.s. om 09.00 uur aan de Buytenparklaan 1 in Zoetermeer.

  Een stoere Groninger is niet meer, rust zacht.

  Namens de ZKV de Meervogels,
  Joep Buitink, voorzitter