• Seizoen 2019-2020, wat ga jij doen??

  Het lijkt nog ver weg, maar korfbal seizoen ’19-’20 is wat organisatie betreft allang begonnen! De eerste vergaderingen over de samenstellingen van de nieuwe teams zijn al geweest. Trainers worden gepolst wat ze volgend jaar zouden willen doen en de nieuwe trainer van het 1ste is bijvoorbeeld ook al aangesteld.

  Volgende maand moeten we bij het KNKV al opgeven met hoeveel teams we het nieuwe seizoen competitie willen spelen daarbij gaan we uit van de huidige gegevens, maar misschien heb jij voor volgend seizoen andere plannen??.

  Hierbij het verzoek om zodra jij weet wat je volgend jaar gaat doen dit direct aan ons door te geven. Wil je stoppen met korfbal, lager spelen, overschrijven naar Niet Spelend lid of iets anders geef het dan zo snel mogelijk door via: ledenadministratie@zkvdemeervogels.nl

  Ook als je nu niet speelt maar dat volgend seizoen wel wilt gaan doen horen we het graag om de indeling van de teams met de juiste informatie te kunnen doen.

  Opzeggingen moeten bij de ledenadministratie binnen zijn voor 1 juni 2019 anders blijf je automatisch lid van onze mooie club!

  Alvast bedankt namens alle technische commissies,
  TCAP, TCSJ, TCWS en TC Top

  Esther Tesselaar
  Technisch Coördinator