• MV2 ook op veld de WARE KAMPIOENEN

  Ja luitjes, de dag dat officieus moet worden omgezet in officieel….de 12e overwinning op het veld moet er voor zorgen dat de titel ons / jullie niet meer kan ontglippen dus in een tijdsbestek van 2 maanden de 2e titel….bizar maar machtig prachtig zullen we maar zeggen dan.

  Het spreekwoordelijke varkentje dat gewassen moest worden heet dan Rapid en dat was in de uitwedstrijd de taaiste ploeg die we tegenkwamen in de 1e helft (alhoewel de 1e helft tegen Excelsior was even zwaar) veld dus gewaarschuwd. Uit de verslagen van Rapid bleek dat ze wel wat personeel hadden verloren maar desalniettemin opletten.

  Helaas was Lars O er niet bij – althans niet in speelkledij – maar de entourage was er wel degelijk om er een topmiddag van te maken. De gehele Física groep was aanwezig maar die hadden na verloop van tijd hun massagezin ook maar omgeruild naar “lekker onderuit naar de pot kijken”  zin.

  Goed welke spanning zou er op deze wedstrijd rusten als we na 2 minuten het antwoord op deze vraag krijgen…”waarschijnlijk niet zoveel” want Lars en Jordi poetsen de schaal alvast een beetje op als ze de 1e 2 twee treffers voor hun rekening nemen…we zijn los.

  Rapid probeert zich dapper te verweren met de 2-1 maar vanaf dat moment is er – wederom – maar 1 ploeg dat heerst en dat is MV2. Iris – ze kondigde het voor de wedstrijd al aan – met een lekkere treffer, Lars vanuit het achterveld en Lars met een korte kans en na een kleine 10 minuten is het al 5-1 en kan Dick zo langzamerhand richting taart en snijden zullen we maar zeggen.

  Het is geen David tegen Goliath maar het klasseverschil spat er wel vanaf als na de 5-2 Bonno met een Duitser zoals ik ze nog niet vaak gezien heb waarbij de bal een balanceer act uitvoerde op de rand van korf zoals nooit vertoond, Jordi met een prachtige insnij actie met 1 hand en dezelfde Jordi vanuit het achterveld de stand naar 8-2 tillen en na de taart kan ook alvast de champagne licht worden ontkurkt zeg.

  We zijn slechts 12 minuten onderweg maar de wedstrijd is al gespeeld als de volgende 6 treffers gelijkelijk verdeeld worden waarbij Lisanne, Lars en Iris de onzen maken. Die laatste was overigens het gevolg van een schiettent actie waarbij we in 1 minuut tijd van alle standen schoten en de afvang hadden….de groenen moeten er tureluurs van zijn geworden zeg haha.

  Goed ruststand dus 11-5 en er kan toch niets meer mis gaan zou je zo zeggen maar er zijn gekkere dingen gebeurd …..maar toch zeker niet vandaag zeg, nee dat kan ook niet want wat moet je anders met de taart en zo doen…dus gewoon in de 2e helft zo doorgaan…no problems.

  We moeten de 1e treffer vervolgens slikken in de 2e helft maar Jordi en Lisanne werken dat vlekje weer weg en dan is het met een schuin oog – met een meer dan geruststellende stand van 13-6 – kijken naar de klok en dat deze maar snel maar aflopen naar 0.

  Alhoewel je wil ook weer optimaal genieten van het feit dat je een uniek stukje geschiedenis schrijft door met MV2 “gewoon” twee prachtige kampioenschappen op je naam schrijft….niet te snel overheen stappen dus ook de laatste 20 minuten van deze pot lekker in je opnemen.

  Lars schroeft zijn totaal nog maar eens op (later vernam ik zijn gemiddelde, mooi als je je zo fanatiek bent om dat bij te houden) en na doorzetten van Lisanne – en de gemaakte fout op haar van Kerrebijn – stipt Rens voor de 15-8 inmiddels al want Rapid weet de korf ook een aantal keer te vinden. Nog een prachtig blok van Jordi te noteren…want ook hier heersen we en slaan we keer op keer, wedstrijd op wedstrijd ook door deze acties steeds weer een nieuwe deuk in het zelfvertrouwen van onze / jullie tegenstanders.

  We naderen het laatste kwart van de wedstrijd dat ingaat met een stip van Lars nadat dit keer Kelly foutief werd gestopt en nummer 16 ligt ook in de mand en de wervelende start is dit keer ook teveel voor onze opponent.

  Alhoewel zo lijkt het net alsof een beetje gas geven in het begin voldoende is maar zo is het natuurlijk niet. Je kan altijd verwachten dat een ploeg wat in kakt – op welk niveau dan ook – maar over het algemeen heeft de ploeg van Ar iedere tegenstander waar dan ook op welke ondergrond dan ook hun wil opgelegd door constant te zijn en kracht uit te stralen…wat ook vandaag Rapid weer moest ondervinden.

  Menno en twee keer Renate maken de laatste treffers want de onderhandse stip wordt niet gemaakt waardoor we uiteindelijk uitkomen op 19-10

  Het fluitsignaal is daar, de bloemen worden uitgedeeld en de voorzitter heeft nog prachtige woorden over voor deze heerlijke groep en de lichting 2019-2020 …die ongekend in de boeken van MV terecht zullen komen. De statistieken zijn fenomenaal maar die komen over een week of 3 wel als we afsluiten in Dordrecht…

  Normaal ben ike wel van de woorden en van de flinke verslagen maar soms zeggen beelden zoveel meer…..

  Namens de fanatiekste supporters….thnx kanjers we moeten nog 2 potjes en daar staat zeker nog het nodige op het spel – ongeslagen kampioen met daarbij de nodige uitdagingen voor deze of genen - ……het is een prachtig seizoen dat we nog af gaan sluiten maar mooier dan dit kan het niet worden…..het werd nog heel heel heel lang onrustig in het Zoetermeerse

  Eric Plugge

  p.s. de prachtige actiefoto's volgen nog van onze huisfotograaf Fabiola Plugge

  Een team een missie