• Het seizoen einde nadert en de komende weken zal er afscheid genomen van de teams en trainers/coaches van nu.

  Op zaterdag 29 juni as zijn er voor de nieuwe teams oefenwedstrijden of clinics gepland, zet deze datum en tijd dus vast in je agenda!
  Na de vakantie zullen we in de week van 26 augustus weer gaan trainen en op zaterdag 31 augustus spelen alle nieuwe teams een toernooi en een week later begint de competitie weer.


  Afmelden voor deze data en straks voor de wedstrijden gaat via de wedstrijdsecretariaten. Esther Heeres voor de B/C & D en Kim van Leeuwen voor de E & F. Mail naar tcap@zkvdemeervogels.nl
  De komende periode is het aan de huidige trainers of er nog getraind wordt.
  In de week van 24 juni trainen we in de samenstelling van de nieuwe teams ter voorbereiding op de clinics en oefenwedstrijden. Vanaf dat moment is het aan de nieuwe trainers of ze door willen trainen tot het kamp. Het nieuwe trainingsschema komt snel op de site te staan.

  6 juli is dan het duo-schot toernooi en een weekend later gaat alle jeugd op kamp en dan is het echt korfbal-vakantie!

  Op dit moment zijn we druk met het invullen van een aantal vacatures, zo zoeken we nog trainer/coaches voor de B1 en D3 en kunnen we ook nog wat extra handjes bij de E & F gebruiken. Door teams samen te laten trainen, hebben alle teams trainers. Soms is dit op een andere avond dan jullie gewend zijn maar dit heeft te maken met trainers die ook zelf nog spelen.

  Schroom niet om contact met tcap@zkvdemeervogels.nl op te nemen als jij een (deel) van deze taken op je zou willen nemen. 1 x per week trainen geven of coachen? Vele handen maken ook hier licht werk. Het is nogal een opgave om een team te trainen en coachen daar gaat gewoon veel tijd in zitten, dus we rekenen op jullie begrip en hulp!

  In het overzicht de teamindeling inclusief trainers voor zover bekend en de belangrijke data voor de komende periode. Het trainingsschema voor het nieuwe seizoen geldt ook voor de week van 24 juni.

  Sportieve groet namens de TCAP,
  Esther Tesselaar
  Technisch Coördinator