• MV1 de betere ploeg maar zonder punten tegen SCO

  Na het goede voorbeeld van S2 was het om 19:00 de beurt aan het vlaggenschip van Rick en consorten.

  Laten we hopen goed voorbeeld doet goed volgen.

  In ieder geval beginnen we strak met de 1-0 door Mike en zo zitten we er gelijk goed in.

  Ondanks dat de wedstrijd in de 1e 12 minuten gelijk op gaat is het voor iedereen duidelijk dat dat alleen geldt voor de stand.

  Deze is 4-4 ( de onzen door een Duister van Mike, een fraaie van Danny en een vrijgelopen Taar die zelf goed afrond) maar voor de rest is het MV dat de klok slaat.

  Bij de treffer van Danny wilde de dames zijnde supporters al zingen "wij hebben Danny en jullie lekker niet" maar laten we dat vooral bewaren voor later. Iets voor The Voice Seniors misschien.

  Goed terug naar de wedstrijd en tijd om jezelf te belonen als Mike heerlijk treft en als Danny en Taar stippen is het 7-4 en hebben we terecht een 3 punten voorsprong en is de stand een terechte en wordt de bovenliggende partij beloond voor het volwassen spel en kan alleen SCO lijdzaam toekijken.

  Een snelle - en moet gezegd fraaie tegentreffer - zorgt voor de 7-5 maar zeker geen man overboord.

  De 7-6 is wel een tegenvaller maar op geen enkel moment heb je t gevoel dat SCO echt kan aanhaken.

  Wendy lekker vanaf de zijkant en haar gebalde vuistjes zeggen genoeg over haar bijdrage in dezen.

  Als Pien haar vrije bal scoort (zie je gewoon niet fotograferen Fabiola haha) voor de 9-6 is er geen vuiltje aan de lucht en stomen we lekker door en 4 punten uit Oldrholdfpoldrzkkde....of wat dan ook zijn al voelbaar.

  De laatste minuten en er is ineens zand in de motor en wordt SCO in het zadel geholpen door een aantal noodschoten die opeens goed vallen en met een grote mate van ongeloof staat er een 9-9 stand op het scorebord met nog 4 minuten tot de rust.

  We herpakken ons net op tijd en klasse verloochent zich niet als Jeanine en Eline het team weer bin de hand nemen voor de 11-9. Toch krijgen we nog een domme stip tegen.

  Jammer dat deze toch nog valt maar we hebben grote verwachtingen voor de 2e periode want dat mag eigenlijk niet fout gaan.

  Kunstlicht is het inmiddels geworden en we horen ook waarom we zo laat spelen....er zijn dames die bij SCO nog in de zorg werken dus daarvoor weer RESPECT.

  Goed 2e helft en zou een ding dong  pot worden iets wat we niet hadden verwacht eerlijk gezegd.

  De 11-11 valt maar Thom voor de 12e vanuit onze kant.

  Op en neer en heen  en weer..leek wel de terugreis zeg. SCO voelt en ruikt bloed als ze krampachtig aanhaken.

  Mike met vingertje in de lucht, Thom mooi vanuit de hoek maar bij 14-14 is het nog steeds niet het goede gevoel van de 1e helft.

  Het is duidelijk dat Danny niet meer terugkomt want ook door grove charge in de 1e helft haakt ie af. Tel daarbij de bodycheck in de 2e  helft op Mike (terecht geel) en we bespeuren trekjes van SCO2 maar daar doen we SCO1 wel onrecht aan.

  Mike voor de 15e en Thom voor de 16e maar SCO blijft die lastige vlieg die maar niet wegblijft en 16-16.

  Mike scoort maar deze wordt afgekeurd door de overigens goede scheids  - althans betrapte Errol niet op grove fouten- maar een VAR had welkom geweest overigens.

  Dan zal je net zien dat je achter komt voor de 1e x en dat valt zwaar.

  We haken wel aan met Mike en hij teistert nog diverse keren de korf maar SCO heeft de wind mee en met 5 minuten te gaan is het funest.

  In 3 minuten net zoveel treffers tegen en met de 17-20 is het een hard gelag voor de ploeg die 80% van de wedstrijd domineerde.

  Maar het is niet over voordat Pearl heeft gezongen dus als Mike en Thom scoren staan we op 2 minuten voor tijd op 19-20.

  Een net zo een bloedstollend tekent zich af en ook nu krijgen we een stip mee. Dan maar 3 punten meenemen is het devies.

  Sneu sneu super sneu want we missen, de 19-21 valt even later en de eretreffer van Jay is een doekje voor een flinke wond.

  Eindstand 20-22 uiteindelijk in ons nadeel en dat is een onverdiende nederlaag en dat zeg ik niet door een- mij wel eens verweten - roze bril.

  Publiek bedankt de ploeg en v.v. en de sfeer in de bus was er niet minder om maar had toch graag een gevuldere tas mee terug genomen.

  Om 21:45 terug richting Zoetermeer met een geweldige groep waar we nog mooie dingen gaan zien gewoon alleen maar omdat het een geweldige groep is onder leiding van een mooie staf.....shirt uit en zwaaien dan maar...haha.

  Goed Rick ging  voor 2 om 2 dus we weten wat te doen next week.

  Eric Plugge

  Treffers van Mike (6), Thom (5), Danny, Tariq en Eline (2), Wendy, Jeanine en Jaimy (1)

   

  Oooo waarom kreeg ik deze bal niet