• MV 1 onmachtig tegen geslepen OA1

  Vorige week een nederlaag die er geen een had hoeven / moeten zijn dus vandaag dan maar de overwinning binnen slepen tegen een ervaren OA1. Meervogels zou Meervogels niet zijn als er niets te melden viel uit de ziekenboeg. Deze keer Eline niet helemaal fit door een voorhoofdsholte ontsteking.

  In winderige omstandigheden starten we niet al te best als we snel op een 0-2 achterstand komen. Tariq haalt de hatelijke 0 van het bord na 6 minuten (stip) en we kunnen aan de wedstrijd beginnen.

  Alhoewel, 10 minuten later zegt het scorebord iets anders als daar een 2-7 tussenstand staat waarbij onze 2e uit de handen van een onverzettelijke Jaimy komt die onder de korf twee keer aanlegt en zijn heer op kracht aftroeft.

  Hoe moet je OA omschrijven als ploeg om ze eer aan te doen maar ook weer niet op een voetstuk te plaatsen. Misschien wel een stel goed getrainde sluipmoordenaars. Je kijkt er naar er valt niet echts iets op of er straalt geen killersploeg uit maar je draait je om en je ligt op je rug.

  Vanaf de rug positie moeten we de wedstrijd aanschouwen en zien we dat we na de time-out bij 2-7 wel gelijk reageren met een treffer van Jeanine  maar het sein om aan te haken is het niet.

  We scoren in de resterende 13 minuten nog wel door Tariq (2) maar we gaan rusten met een 5-11 stand waarbij vooral ook de dames van OA ons behoorlijk pijn en 6 van de 11 treffers voor  hun rekening nemen.

  Over de 2e helft kunnen we een lang of een kort verhaal uittikken maar dat willen we dan vooral volgende week doen in en tegen Wageningen als we daar de punten mee gaan nemen.

  De 1e treffer in de 2e periode scoren we na een kleine 14 minuten en pas in de laatste 8 minuten weten we de score nog draaglijk te maken maar al met al zijn we afgetroefd door een sterker Oost Arnhem dat dan ook terecht de punten meeneemt.

  De 14 treffers die we maken zijn onvoldoende om de tegenstander angst aan te jagen want daar staan er 22 tegenover van de hunnen.

  Smetje op de wedstrijd is nog de gele kaart die Thom ontving en voor straf moet hij een uitzending meedoen met “Down met Johnny” en dan moet hij dan ook met een niet nader genoemd persoon via Alphen (hint hint) naar Specsavers.

  Een beetje cryptisch en ik wil ook best tekst en uitleg geven als je mij aanschiet maar de betrokkenen weten het wel waar ik het over heb.

  Goed dit boek gooien we dicht en we openen een nieuw mooi hoofdstuk over een week. Zoals ABBA zou zingen “The winner takes it all” toch Rick?

  Eric Plugge

  Treffers van ; Jaimy Roos en Tariq de Wit (3), Danny Schulting, Thom Weidmann en Michelle Lots (2), Jeanine Plooster en Wendy Post (1).

   Acrobatiek richting korf van Jaimy Roos