• Nieuws van de Scheidsrechterscommissie

  • Mark van Zoelen heeft zich in korte tijd bewezen dat hij het leiden van wedstrijd leuk vindt en dat ook nog eens behoorlijk doet en hij is hierdoor gescout vanuit de DWA (scheidsrechterscommissie) en voorgedragen om als een aankomend talent de DMC-talentengroep te komen versterken. Deze DMC (District Master Class) gaat Mark intensief begeleiden en volgen om hem naar een hoger niveau proberen te brengen.

  • Rudi Speckens heeft zich met zijn fluiten ook een goede en positieve indruk achtergelaten en was ook uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de DMC. Helaas heeft Rudi deze uitnodiging nog niet kunnen aannemen omdat hij zich nog niet helemaal kon committeren met de voorwaarden die de DMC aan haar scheidsrechters eist. Wellicht zal hij in een later stadium zich wel kunnen aansluiten.

    Dit zijn goede berichten vanuit ons scheidsrechterskorps en feliciteren daarom Mark met zijn toetreding van de DMC en Rudi met zijn goede optredens tot nu toe. Jouw kans komt nog!

    Zit er, in navolging van Mark en Rudi, ook een scheidsrechter in jou, wil je begeleiding om je verder te brengen? Laat het de commissie weten!