• Corona update 24-3-2020

  In navolging van de aangescherpte maatregelen, willen wij jullie informeren dat de eerder aangekondigde maatregelen verlengd zijn tot in ieder geval 1 juni 2020.

  Dat betekent:
  Alle Meervogels activiteiten liggen tot 1 juni stil.
  Dit geldt voor alle trainingen, wedstrijden, vergaderingen, bijeenkomsten, feestjes en ga zo maar door. Zowel in de zaal als op het veld. Voor een noodzakelijk overleg/vergadering is het een optie om gebruik te maken van de digitale mogelijkheden.

  Er geldt ook een toegangsverbod voor het veld tot 1 juni 2020.

  Wij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en komen op basis hiervan mogelijk met nieuwe maatregelen. Ondertussen gaan we als bestuur aan de slag met de diverse scenario’s voor ZKV de Meervogels. Want er komt een moment dat we weer samen zijn en dan willen we er als club weer staan.

  Het is voor ons allemaal een bijzondere en heftige periode. Wij willen jullie als bestuur dan ook op het hart drukken de maatregelen en adviezen van het RIVM op te volgen.


  Samen staan we sterk!