• Corona Contributie update 03-04-2020

    Beste Meervogels,

    Zoals vorige maand al via diverse kanalen gecommuniceerd is het bestuur met ondersteuning van de BAC en andere vrijwilligers druk bezig met het inzichtelijk maken van de financiƫle impact van de Covid-19 crisis voor ons cluppie.

    Met wat wij op dit moment weten vanuit het KNKV, de gemeente en andere inkomstenbronnen is het nog te vroeg om al iets toe te zeggen aan compensatie van de maandelijkse contributie. De afweging om iedereen tijdelijk als Niet Spelend Lid te zetten heeft bijvoorbeeld al een impact van 4000 euro per maand en dat laten de vaste lasten op dit moment niet toe.

    En nu we weten dat naast de zaalcompetitie ook de hele veldcompetitie en daarmee alle andere activiteiten (denk bijv. aan schoolkorfbaltoernooi) zijn afgelast moeten we nog meer rekening houden met minder inkomsten en blijvende vaste lasten. Er zijn wel tegemoetkomingsregelingen voor noodlijdende verenigingen en daar zullen we ook onderzoek naar doen, het kan daarbij ook zo maar een nadeel zijn dat we de zaakjes goed op orde hebben en niet in aanmerking komen.

    Wij doen daarom nogmaals een beroep op jullie begrip en geduld en willen blijven bij ons voorstel  - vanuit de voorgaande communicatie - om eventuele mogelijkheden voor compensatie in de contributie aan het eind van het seizoen te bekijken en hier mogelijk pas over te beslissen op de volgende ALV.

    Voor leden die op dit moment in financieel lastig vaarwater zitten willen wij het "Vrienden van Meervogels" potje ter beschikking stellen. Als je hier aanspraak op wilt maken kun je een mail sturen met als onderwerp "Support VVM" naar de vertrouwenscontactpersoon van de vereniging  (anne-marie.bierman@zkvdemeervogels.nl) met een korte omschrijving van de omstandigheden. Deze mail zal uiteraard discreet behandeld worden.

    Ook willen we van de gelegenheid gebruik maken om leden die hulp hebben aangeboden of steunbetuigingen hebben gestuurd te bedanken. Bij volgende beslismomenten vanuit de overheid of indien er andere ontwikkelingen zijn zullen wij jullie via deze weg op de hoogte houden.

    Blijf fit en gezond!

    Met sportieve groet,
    Petra, Esther en Hans