• Seizoen 2020 – 2021

  • Het zijn vreemde tijden en er is helaas geen draaiboek hoe we hier mee om moeten gaan. Maar als club willen we ons wel gaan voorbereiden op het moment dat we weer mogen gaan korfballen. Ook al is het nu nog de vraag of dat na de zomervakantie of misschien pas in oktober (zaal) of op een ander moment is.

  • Voor nu is duidelijk dat er geen veldprogramma meer komt en daarmee zit het seizoen 2019-2020 er eigenlijk ineens op. Maar de teams voor volgend seizoen moeten al wel weer ingedeeld worden. Er moet zaalruimte gereserveerd worden. Het KNKV moet aan de slag met de poule-indelingen en ga zo maar door. Allerlei zaken die normaal ook rond deze tijd geregeld moesten worden.

    Dit betekend voor Meervogels dat de Technische Commissies aan de slag moeten met de indelingen van de nieuwe teams voor het volgende seizoen. Bij de jeugd zijn er verschuivingen vanwege leeftijden waardoor er nieuwe teams gevormd moeten worden. En misschien zijn er spelers die volgend jaar andere dingen gaan doen dan korfbal. Of spelers die een stapje terug doen of juist hoger op willen.

    Het lidmaatschap voor dit seizoen eindigt op 1 juli 2020 en opzeggen moet uiterlijk 31 mei 2020 gebeuren door middel van een mail met reden van opzegging naar: ledenadministratie@zkvdemeervogels.nl

    Om niet op het laatste moment voor verrassingen te komen te staan, willen wij jullie vragen ons zo snel mogelijk te laten weten of je twijfelt of misschien al zeker weet dat je volgend jaar niet meer gaat spelen. Of dat je misschien wel door wilt gaan als scheidsrechter.

    Laat het ons dit dus liefst nu al weten via de verschillende technische commissies. Ook voor vragen of opmerkingen over teamindelingen e.d. kun je daar altijd terecht: