• Laatste verslag Meervogels 1 & 2 2019-2020

  Meervogels 1 & 2 seizoen tot een drastisch einde

  En dan is daar opeens op 7 april  het bericht van de KNKV. De stand in de zaal is de eindstand en de veldcompetitie wordt beschouwd als nooit gespeeld.

  Consequenties, ja dat zullen er velen zijn maar alles is dan toch wel ondergeschikt aan het algemeen belang. De anderhalve meter, in ellenboog niezen en alle noodzakelijke adviezen om deze Corona ploert maar zo snel mogelijk het hoofd te kunnen bieden.

  En voor een ieder die denkt dat het wel meevalt, de dorpsdwazen die “schijt aan Corona feesten” organiseren of die denken dat ze door een bepaalde leeftijd toch wel geschoond worden van die C-woord, ik zou ze adviseren om naar de cijfers te kijken waar zeker niet alles > 50 jaar is. Of Opa die bij afscheid van Oma haar nog naroept “Ik kom er zo aan schat” wetende dat hij ook dit niet zal overleven.

  Of een reportage van de vele zorgmedewerkers of supermarkt kanjers of welke beroepsgroep dan ook die op welke manier hiermee te maken krijgt. Hartverscheurend en verterend soms ook.

   

   

  De vaak verguisde voetbalanalist René van der Gijp vatte het misschien nog wel het beste samen afgelopen week toen hij aangaf dat het ook ergens goed voor is. Je beseft dat je met minder af kan, dat je inventief wordt en dat als het leven tot stilstand komt de wereld gewoon door blijft draaien.