• Nieuwe sponsor: OnlyKorfbal.nl

    Het zijn zware tijden. Niet alleen voor een sportclub als Meervogels, maar ook voor vele bedrijven. Des te trotser zijn we om in deze tijd een nieuwe sponsor te kunnen verwelkomen: OnlyKorfbal.nl.

    Eerder dit seizoen heeft OnlyKorfbal.nl onze club al gesteund door het kopen van een Superlot in de Grote Clubactie. Nu steunt OnlyKorfbal.nl ons ook in deze lastige tijden!

    OnlyKorfbal.nl is dé korfbalshop voor al je korfbalschoenen, korfballen en korfbalkleding. In de korfbalshop vind je voor iedere korfballer de best passende korfbalschoen voor alle ondergronden. Behalve presteren is het van belang dat je veilig en blessurevrij kunt korfballen. De korfbalschoenen in de collectie van OnlyKorfbal.nl zijn speciaal ontwikkeld voor korfballers en zijn daarom dus ook afgestemd op de speciale bewegingen en looppatronen van korfballers.

    In de webshop zijn voor iedere ondergrond de beste korfbalschoenen verkrijgbaar. Je kunt altijd het juiste model korfbalschoen vinden, voor op kunstgras en in de zaal. Wanneer u de korfbalschoenen in de korfbalshop bestelt, betaalt u geen verzendkosten (v.a. € 60) en kunt u deze binnen 7 dagen ruilen.

    Regelmatig zal OnlyKorfbal.nl speciale aanbiedingen hebben voor leden van Meervogels.

    Kijk hier als je nieuwe korfbalschoenen nodigt hebt voor op het veld.