• Voorlopige teamindelingen seizoen 2020-2021

 • Het lijkt een eeuwigheid geleden dat we hebben gekorfbald, alleen trainen is natuurlijk niet hetzelfde. Ondertussen zijn voor de technische commissies de voorbereidingen op het nieuwe seizoen al een tijdje bezig. We weten nog niet of we echt in september weer competitie mogen gaan spelen, maar we zullen er wel klaar voor zijn!

 • Dit jaar zijn de teamindelingen iets anders tot stand gekomen. Normaal is de 2e helft van de veldcompetitie ideaal om spelers in andere teams te laten mee draaien. Of om spelers met of tegen elkaar te laten trainen.
  Omdat we het niet eerlijk vinden om bij de hogere jeugdteams de keuzes al te maken, op basis van een afgebroken seizoen, hebben we bij een aantal jeugdteams gekozen voor een selectie. Maar eigenlijk geldt voor alle jeugdteams dat we de periode tot aan het zaalseizoen kunnen gebruiken om iedereen op de juiste plek ingedeeld te krijgen.

  Voorlopige teamindelingen seizoen 2020-2021.xlsx

  De volgende uitdaging voor de TC’s is het koppelen van de trainers aan de teams en ook die zullen dan bekend gemaakt worden via de website.

  Mochten er toch nog vragen zijn over de indeling dan verzoeken we jullie contact op te nemen met de betreffende TC-mailadressen en niet te gaan bellen of appen met TC leden.

  Voor vragen over de Kangoeroes en de F- tot B-teams kunt u de TCAP bereiken via:
  tcap@zkvdemeervogels.nl

  Voor vragen over de S3 kunt u de TCWS bereiken via:
  tcws@zkvdemeervogels.nl

  Voor vragen over de A3 en S4-S6 kunt u de TCSJ bereiken via:
  tcsj@zkvdemeervogels.nl

  Voor vragen over de selectie en de A-selectie kunt u mailen naar
  esther.tesselaar@zkvdemeervogels.nl

  Mocht je zelf of je kind niet meer willen korfballen dan is het van belang de opzegging met reden te sturen vóór 1 juni 2020 aan: ledenadministratie@zkvdemeervogels.nl

 • Wij hopen natuurlijk dat iedereen er vertrouwen in heeft of anders de mogelijkheden ziet om er straks weer een gezellig en sportief jaar van te maken!

  Met sportieve groet,
  Namens alle technische commissies en het bestuur,

  Esther Tesselaar
  Technisch Coördinator