• De Meervogels selectie organiseert seizoenafsluitende clinics voor de jeugd

 • Omdat het korfbalseizoen de afgelopen maanden heeft stilgelegen en de meeste jeugdteams op dit moment maar 1 keer in de week trainen, is de selectie met het initiatief gekomen om 4 afsluitende clinics voor de jeugd te organiseren.

  Naast de jeugd van de Meervogels, mogen ook vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd worden als zij het leuk vinden om een keertje mee te korballen.

 • Vindt jouw kind het leuk om voor de zomervakantie de laatste korfbaltechnieken mee te krijgen van de selectie, te korfballen met zijn of haar vriendinnen of gewoon lekker bezig te zijn op het veld. Geef je kind dan snel op door de volgende gegevens: naam, huidig team, en welke clinic(s) aanwezig, naar volgend e-mailadres te mailen: coronatraining@zkvdemeervogels.nl  
   
  Ook wanneer iemand een vriendje of vriendinnetje wilt meenemen naar de clinic, moet de naam van het vriendje of vriendinnetje worden doorgegeven.

  GEEF JE NU SNEL OP! VOL = VOL

  Coronamaatregelen
  Ieder kind wat aanwezig wil zijn bij de clinic moet worden opgegeven i.v.m. de coronamaatregelen. Op de dag zelf zullen de coronamaatregelen in stand worden gehouden. Dit betekent dat er corona coördinaten aanwezig zullen zijn, het materiaal gedesinfecteerd wordt, ouders (helaas) niet mogen kijken naar de clinic en de kantine helaas gesloten blijft. Wel zal de selectie voor water en limonade zorgen.