• Meervogels 2 boekt verdiende zege op TOP (S)

  De ietwat bittere nederlaag van vorige week wegspelen, dat was wel het devies denk ik dat de ploeg in gedachten had.

   

  Met een fitte selectie inclusief – de laatste keer dat ik het zeg – Wendy troffen we een TOP aan dat nog op zoek was na de 1e punten, ik zeg “lekker laten zoeken”.

   

  Als hoofdact van de dag – MV 1 was afgelast o.v.v. Avanti Pijnacker – waren we dus op zoek / jacht naar de 2e overwinning van het veldseizoen en het moet gezegd, de start was meer dan voortvarend te noemen.

   

  Lars W met een rake vrije bal na 31 tellen en nog geen ¾ minuut later een stip van Wendy voor de 2-0 en we zijn los. Helaas was het 4 minuten later wel 2-2 maar dat zat een beetje in het beeld van de pot tot dan aan toe ondanks dat we bij 2-1 een stip missen.

   

  Een hoop schoten van TOP werden afgevangen door de eigen ploeg waardoor het vooral lange aanvallen aan de kant van de Sassenheimers waren en we konden op dat moment enkel toezien hoe de afvang prima was geregeld bij de gasten.

   

  Een prachtige hangende tikbal van Lars W voor de hernieuwde voorsprong maar je zag langzamerhand wel een tekenend beeld van de wedstrijd.

   

  Een ogenschijnlijk nonchalant spelend TOP dat geen meter teveel wilde lopen en onder aanvoering van Wessel van Noort versus een gefocust MV 2 dat de punten per se in huis wil houden en zo afstand wil nemen op de ranglijst.

   

  Een stip mee wordt niet gegeven als er een blok / stilstaande actie is van een heer op een MV dame is – enigszins twijfelachtig  - en in de commotie die daarop volgt verliezen wij even het hoofd en moeten in een tijdsbestek van 3 minuten evenzoveel treffers incasseren.

   

  Heel belangrijk om te kijken hoe de ploeg hierop zou reageren met nog ruim 10 minuten te spelen want je kunt zomaar de wedstrijd verliezen op dit moment als je niet een tandje bijschakelt en je koppie erbij houdt.

   

  Nou en bijschakelen deed de ploeg van Peter en Hugo kan ik u vertellen. Het zou namelijk de opmaat worden van verreweg de beste 10 minuten van het nog jonge  / prille s