• MV 1 heer en meester bij Sporting Delta

  En dan zit je ineens voor de TV en stream je via je Mediabox om naar MV 1 tegen te koekeloeren als deze tegen Sporting Delta gaan ballen. Deze keer niet achter het hek maar in de huiskamer.

  Live commentaar erbij en niet in de regen, ach als het dan toch moet kan iedereen dit op YT bekijken.

  Zonder Rick als coach maar met Lars W die vanuit 2e aanhaakt wordt er voortvarend gestart door de ploeg nu onder leiding van Peter.

   

  We komen snel op een 4-0 voorsprong door Weidemann , even later hersteld door de commentator als Weidmann zonder de extra e, gevolgd door een fraaie onder de korf van Anine, Bas vanuit het centrum en Renske door het midden.

   

  “Meervogels van oudsher een fysieke ploeg” werd er medegedeeld en we denken dan alleen maar PARDON…daar stonden we niet echt om bekend maar we nemen het mee.

   

  Delta scoort twee keer maar gedurende de gehele 1e helft zijn we eigenlijk heer en meester in Dordrecht. Renske wordt eerst nog Kapitein genoemd maar ook dat wordt hersteld …joh wedstrijd met commentaar is gewoon nog leuker om te kijken.

   

  We lopen uit naar een uiteindelijke ruststand van 12 voor en 5 tegen als Renske nog 2 x scoort maar Thom het echt op zijn heupen krijgt met drie treffers. Tel daarbij Anine, Bas en Eline bij op en je komt op 12 Zoetermeerse goals.

   

  Ook in de 2e helft is er geen vuiltje aan de lucht en komt Delta niet dichterbij dan 5 treffers wat uiteindelijk ook het verschil is bij het laatste fluitsignaal van de goed fluitende Remco de Winter, binnen de KNKV geen onbekende naam.

   

  Volgende week nog een keer uit ditmaal bij Groen Geel, hopende op een nieuwe zege waar Rick dan weer de scepter zal zwaaien.

   

  Eric Plugge

   

  Treffers: Thom (5), Renske (4), Bas, Eline en Anine (3), Tariq (2) en Danny (1)