• Bestuurszaken: Wederom uitbreiding van ons Bestuur!

  Konden we nog geen 2 maanden geleden melden dat PetraC en Loek ons bestuur wilden komen versterken, zijn we wederom super blij nu te kunnen melden dat ook Lambert van der Bruggen zich bij ons wil aansluiten. Een aantal jaren geleden is hij met zijn dochters Stella en Simonetta bij Meervogels neergestreken op advies van de toenmalige leerkracht van een van zijn dochters. 😉 Al vanaf het begin fan van korfbal en hij is zelfs met een van zijn dochters naar een EK korfbal in België geweest!

  Lambert is al een tijdje bezig met het oh zo belangrijke deel voor onze vereniging, namelijk sponsoring. En daar beginnen we nu de vruchten van te plukken: Vandaag werd duidelijk dat hij voor de S3 een nieuwe shirtsponsor heeft gevonden en nog meer! Details hierover volgen snel.

  Ook Lambert willen we graag officieel lid van het bestuur maken en daar hebben we weer goedkeuring voor nodig van jullie als leden. Ook hier geldt: Volgens de statuten hebben leden vier weken de tijd om bezwaar aan te tekenen, in dit geval dus tot 8 november 2020. Leden mogen ook met tegenkandidaten komen.

  En.... Lambert zou graag met een team aan het werk gaan in plaats van in zijn uppie. Dus wil je eerst even meekijken, misschien ook al meedenken en hopelijk ook gaan meewerken, meld je dan nu aan bij ons! bestuur@zkvdemeervogels.nl

  Groeten,
  Petra, Petra, Esther, Hans en Loek
  Bestuur