• Deel 2 Sponsors Goedegebuure recycling

    a)    Stel je zelf eens voor van Goedegebuure Metaal Recycling

    Ik ben John Goedegebuure, 54 jaar en mede-eigenaar van Goedegebuure Metaal Recycling. Samen met mijn 2 broers, Ted en Peter, zorg ik ervoor dat alles in goede banen loopt.

    b)    Wat is je binding met Z.K.V. De Meervogels?

    Ik heb 2 zoons (Bram en Sjoerd) die van jongs af aan actief zijn geweest bij Z.K.V. de Meervogels. Hierdoor ben ik al 10 jaar lang betrokken bij de club en ben ik mij dus ook meer verbonden gaan voelen met de Meervogels.

    c)    Waarom vind je sponsoring zo belangrijk?

    Nadat mijn zoons gestopt zijn met de korfbal door school etc. hebben wij als bedrijf gekozen om de club te blijven ondersteunen op deze manier. Zodat Z.K.V de Meervogels iets extra’s kan doen en blijven doen om jong en oud in beweging te houden.

    d)    Kan je wat meer vertellen over je Goedegebuure Metaal recycling

    Goedegebuure Metaal Recycling is sinds 1938 als bedrijf begonnen in Zoetermeer en hier nog steeds gevestigd. Al 3 generaties zijn wij de plek waar je oude metalen en ijzer kunt verkopen tegen dagprijzen.

    Ben je bijvoorbeeld aan het klussen en komt u wat onbruikbare- of afgedankte metalen tegen dan kunt u deze bij ons verkopen. Koper, zink, lood, aluminium het kan allemaal bij ons verkocht worden.

    Voor MKB’ers en grotere bedrijven kan het interessant zijn om een container te laten plaatsen door ons. Zo kunt u al het metaalafval direct scheiden en door ons laten recyclen. Wij denken ook graag met u mee over hoe je het hoogste rendement uit oude metalen kan halen. Uiteraard kunt u als bedrijf ook zelf de metalen bij ons aanleveren. Door onze 60 Tons weegbrug en een lengte van 20m is geen vracht te groot.
    Bel gerust naar 079-3315068 voor meer informatie of kijk op onze website https://www.goedegebuurerecycling.nl. De website is misschien (nog) niet de mooiste ooit, maar daarom zijn wij ook metaal recyclers.

    e)    Hoe heeft de Corona tijd Goedegebuure Metaal Recycling geraakt/ Hoe zie je de (nabije) toekomst?

    Ondanks dat de corona tijd voor velen heel erg zwaar is hebben wij hier niet veel last van.
    We zien zeker wel een terugloop in klanten maar een groot deel van onze klanten zijn de grotere sloopbedrijven, aannemers en monteurs. Dit zijn vaak beroepsgroepen die niet stil hoeven te zitten.

    f)     Welk advies heb je voor ondernemers die in de Corona tijd het hoofd boven water houden of die willen beginnen?

    Dit vind ik een hele lastige vraag om te beantwoorden. Goedegebuure Metaal Recycling bestaat immers al 3 generaties en hebben dus al meerdere recessies doorgemaakt.
    Hierdoor hebben wij hier meer ervaring mee.
    Persoonlijk denk ik dat je vooral je dromen moet blijven volgen en dat het belangrijk is altijd een buffer achter de hand te houden. Wees je altijd bewust van de mogelijke risico’s maar blijf vooral kijken naar de mooie dingen die het ondernemerschap je kan bieden.

    g)    Wat wil je nog kwijt aan Z.K.V. De Meervogels

    Laten we vooral hopen dat Z.K.V. Meervogels en alle andere clubs snel zijn deuren weer kunnen openen voor al haar spelers en snel weer mogen sporten, bewegen en wedstrijden te spelen. Terug naar het oude normaal!