• Deel 4 Sponsor in the spotlight Gebr. Huurman

    Stel je zelf eens voor

    Ik ben Jeroen Huurman (44 jaar), opgegroeid in Zoetermeer waar ik nog steeds woon en werk.Ca. 20 jaar geleden ben ik als 4e generatie in het familiebedrijf gaan werken. Dit bedrijf is Bouwbedrijf

    Gebr. Huurman. Samen met een enthousiast team (ca. 12 man/vrouw) bouwen we mooie projecten in en om Zoetermeer. Daarnaast ben ik actief betrokken bij Molen de Hoop.

    Wat is de binding van GH met Z.K.V. De Meervogels?

    Ik heb ca. 25 jaar bij de Meervogels gekorfbald, daarnaast ben ik ook met plezier actief geweest met het trainen van ploegen, de sponsorcommissie en het bestuur. Ik heb een aantal goede vrienden bij Meervogels leren kennen, die ik nog steeds geregeld zie.

    Waarom vind je sponsoring zo belangrijk?

    Sponsoring is volgens mij een belangrijke steun voor iedere sportvereniging. Voor mij is het dus leuk om de vereniging  te steunen waar ik zelf zolang met plezier deel van uit heb gemaakt.

    Kan je wat meer vertellen over Gebroeders Huurman?

    Bouwbedrijf Gebr. Huurman heeft in 2017 het 100-jarig bestaan gevierd, waarvoor we een mooi magazine hebben gemaakt met de geschiedenis van ons bedrijf in Zoetermeer: https://gebrhuurman.nl/historie/huurman-100-jaar

    Wij zijn een leuk en dynamisch bouwbedrijf die speciale en bijzondere projecten realiseert. Zo bouwen wij onder andere voor bedrijven, gemeente en particulieren. Door zelf ontwerpen uit te tekenen en actief mee te denken in  bouwplannen (zoals nieuwbouw, (grotere) verbouwingen of uitbreidingen) kunnen wij meerwaarde bieden met onze kennis en ervaring.

    Hoe heeft de Corona tijd GH geraakt / Hoe zie je de (nabije) toekomst?

    Vorig jaar mochten wij een mooi kantoorpand aan de Willem Dreeslaan bouwen, waarbij de Corona-lockdown ons gelukkig nauwelijks heeft geraakt. Dit kantoor was voor ons een groot project wat belangrijk was in de werkvoorraad. Op dit werk, maar ook op onze andere projecten, hebben wij maatregelen genomen om zo veel mogelijk een veilige werkomgeving te bieden. Maar voldoende afstand houden is soms lastig in de bouw. De afgelopen tijd moesten er ook bij ons een aantal mensen in quarantaine, waarna gelukkig nu iedereen weer gezond is.  

    Welk advies heb je voor ondernemers die in de Corona tijd het hoofd boven water houden of die willen beginnen?

    Blijf kijken naar de mogelijkheden/kansen en stuur tijdig bij of vraag hulp daarvoor.

    Wat wil je nog kwijt aan Z.K.V. De Meervogels

    Dat alle Meervogels weer spoedig van het korfbal kunnen genieten!